Біля Львова проведуть фестиваль страху: деталі

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
04 липня 2016 13:38

У п’ятницю, 8 липня, у Винниках вперше проведуть фестиваль страху Шуфриган Фест. Як розповіла ZAXID.NET радниця міського голови Ірина Магдиш, свято організовують біля Чортових скель, зі Львова у Винники їздитиме спеціальний автобус.

"Одна із найвідоміших легенд у Винниках – про лютого монаха Шуфригана, який приніс багато кривди селянам. Багато історій про нього записав письменник Юрій Винничук, який живе у Винниках. Власне тому ми спільно з ГО "Золота молодь Винник" вирішили провести тематичний фестиваль на Чортових скелях", – розповіла Ірина Магдиш.

Цьогоріч фестиваль розпочнеться о 19:00 концертом молодіжних гуртів, опісля Юрій Винничук прочитає легенду про монаха, а о 21:30 показуватимуть містичний фільм про міфи страху. Гасло свята "Бійся на фесті, щоб не боятися у житті". Вхід на фестиваль безкоштовний.

За словами радниці міського голови, якщо Шуфриган Фест матиме успіх, то наступного року тут влаштують повноцінний фестиваль страху з лекціями та тематичними фільмами.

"Від цієї ідеї розрослась ціла концепція: що таке страх, жах, лякання, культура страху, чому маленькі діти до цього так тягнуться. Ми хочемо запросити психологів, культурологів, філософів, які б розповіли про різні аспекти страху", – підсумувала Ірина Магдиш.

Читайте ще новини Львова:

Якою буде погода у Львові на цьому тижні 

У Львові визначили який парк найзанедбаніший 

У Львові хлопець освідчився коханій дівчині в екстримальний спосіб (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах