У львівському парку культури стартують кінопокази просто неба

фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

Дозвілля та їжа
12 липня 2016 17:06

У п’ятницю, 15 липня, у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові стартує проект "Кіно в парку ". Щовихідних львів’яни матимуть змогу безкоштовно переглядати фільми просто неба у гарному товаристві.

Кожної п’ятниці, суботи та неділі усі бажаючі зможуть переглядати тут кінострічки безкоштовно.  Показ фільмів відбуватиметься просто неба на галявині перед головним входом у парк.

Як розповіла VG Львів заступник директора з розвитку Парку культури Христина Пархуць, цьогоріч "Кіно у парку буде особливим. Так, фільм для недільного перегляду зможуть обирати самі глядачі. Щотижня на сторінці проекту у Фейсбук кілька стрічок виставлятимуть на голосування. Ту, яка набере найбільше голосів, і побачать глядачі. Окрім того, спонсор обіцяє розігрувати серед тих, хто голосує за фільми, подарунки.

Перший сеанс "Кіно в парку…" відбудеться 15 липня у рамках фестивалю "Ніч у Львові". Відкриватиме проект фантастична комедія Юліуша Махульського "Сексмісія" ("Нові амазонки"). А вже у суботу організатори пропонують переглянути стрічку "Сніданок у Тіффні".

Початок фільмів запланований орієнтовано на 21:30. Вхід на подію безкоштовний.

Читайте ще новини Львова:

Гарячий липень: ТОП подій місяця у Львові

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Цікаве місто: ТОП подій літа у парках Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах