Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися)

Новина - Дозвілля та їжа - Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися)

Новина - Дозвілля та їжа - Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися)

Дозвілля та їжа
19 серпня 2016 11:36

Сьогодні, 19 серпня стартує фестиваль Zaxid - одна з найбільших та найпотужніших мистецьких подій країни. Як і минулого року, Захід 2016 відбудеться на території готельно-відпочинкового комплексу Чарівна долина в Родатичах неподалік від Львова. Фест триватиме три дні - до 21 серпня. 

На фесті очікують безліч вдомих учасників, зокрема: Crystal Castles, Oomph!, Воплі Відоплясова, Zebrahead, Zdob si Zdub, Brutto, Pianoбой, Jamala ті інші. 

Нижче можна переглянути докладну програму фестивалю та розклад виступів на різних сценах: 

Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фотоСьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 1Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 2Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 3Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 4Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 5Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 6Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 7Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 8

Сьогодні стартує Західфест-2016 (програма, як дістатися) фото 9


Як добратися? 


Автомобілем:

До Львова добираємось як кому зручно - потягом, автобусом, автомобілем.  Зі Львова автомобілем доїхати до фестивалю можна автострадою М11. Координати для навігатора: 49.785884, 23.498173.

Автобусом:

З 18.08  головного залізничного вокзалу Львова курсуватимуть фестивальні автобуси. 

Електричкою:

З Приміського вокзалу станція Львів можна доїхати електричками. Через станції Львів-Родатичі прямують електропоїзди Львів-Мостиська ІІ (через Рудне, Мшана, Затока, Городок) та Львів-Судова Вишня.


Де жити


Проживання на фестивалі організоване тільки на територіях наметових містечок. Розміщати намети можна лише на території платного наметового містечка, що представляє собою рівну огороджену ділянку, що обладнана душами, туалетами, освітленням, охороною, дровами, питною водою з бочок. У наметовому містечку буде можливість жити, як у власному наметі, так і взяти намети на прокат. У вартість абонементу в платне наметове містечко входить:

- багаторазовий вхід-вихід на територію платного наметового містечка;

- безкоштовне користування туалетами, душами, зарядними пунктами;

- можливість набирати питну воду з бочок розміщених на території платного наметового містечка;

- отримати одну в'язку дрів;

- розміщення намету на території платного наметового містечка.

Також є додаткові платні послуги:

- паркінг

- футбольний, волейбольний майданчики

- тенісний корт

- мотузковий парк

- дитячий майданчик

- мінігольф

- дрова понад одну в'язку.

- На території фестивалю постійно знаходиться карета швидкої допомоги, організовано медпункт, чергують наряди поліції, чергує бригада МНС, працюють охоронці , до яких Ви можете звернутись в разі виникнення проблем зі здоровям чи з безпекою, - додали організатори.


Як харчуватися


На фестивальному майданчику майже цілодобово працюватимуть точки харчування з різноманітними готовими стравами на будь-який смак та гаманець. В наметове містечко дозволено проносити власні харчові продукти та напої в розумних межах, але не в скляній тарі - скляна тара на вході буде вилучатись, - застерігають організатори.

На території фестивалю буде продаватись бутильована та розливна питна вода. Продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років не здійснюється.

Читайте також:

Чим здивує Західфест-2016: програма

Чим дивуватиме Західфест-2016: перелік учасників

"Файне місто", "Захід", "Бандерштат": фестивальне літо на Західній Україні 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах