Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

фото з сайту nadasuge.ru

фото з сайту nadasuge.ru

Дозвілля та їжа
31 серпня 2016 10:07

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні тварини. Сьогодні мова піде про п'ятьох милих собачок, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А у відповідь на це  ці  симпатичні створіння подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.

Подивіться на ці світлини і, можливо, на них ви побачите ту тваринку, яка стане вашим надійним і відданим другом.

Усі тварини дуже милі і зворушливі і потребують постійного дому, на вулиці таким добрим і милим створінням буде складно вижити.


Цукат і Сіт


Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото

Ці невеличкі за розміром кудлаті красені, очевидно, брати. Вони не лише дуже схожі своїми рисами, але ще й чудово гуляють разом і дуже дружні. Активні, добрі та життєрадісні. Сіт – чорнявий красень, виглядає аристократично гордим, проте насправді ніжний і дружній. Любить людське товариство. Цукат – гавкучий, життєрадісний, любить гуляти. Собаки добре спілкуються з дітьми, піддаються навчанню. З радістю переїдуть разом до майбутнього господаря, аби тішити свою нову родину.


Доня


Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 1

Маленька молоденька красуня. Ніжна та добра. Грайлива та гавкуча. Енергійна, буде дружити з дітьми, що люблять собак. Невибаглива, буде дуже комфортним компаньйоном.


Герда


Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 2

Тендітна крихітка-пудель. Дуже мила і зворушлива собака. Поки що Герда трохи ляклива. Але людині, яка відкриє Герді своє серце, тварина буде найвірнішим другом на усе життя. Герда добра і ніжна, комфортно почуватиметься у квартирі. Вона з першого погляду не залишить Вас байдужими.


Жучка


Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 3Маленька усміхнена красуня з розкішним хвостом. Вона молодесенька і дуже добра, обожнює, коли її гладять та вигулюють. А ще - дуже любить спілкуватися з людьми та бути поряд. Жучка легко знайде спільну мову з дітьми, що люблять собак, і тішитиме свою нову сім’ю щодня.


Дана


Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 4

Чудова ніжна молоденька красуня. Метис німецької вівчарки. Дана добра, але наразі ляклива і не хоче позувати перед фотокамерою. Піддається навчанню і стане чудовим другом та охоронцем, головне, знайти надійного господаря, якому вона довірятиме.

ЛКП “Лев”: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41; щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

 Фото: ЛКП “Лев”

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані. 

Нагадаємо, познайомитися з собаками можна в ЛКП "Лев". З тваринами можна вийти на прогулянку та, якщо ви захочете забрати собаку додому, написати заяву і забрати нового друга із собою (слід мати із собою паспорт). 

Слідкуйте з новинами ЛКП "Лев":

 на сайті підприємства: lkplev.com

 на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/lvivlkplev/

 на Instagram ЛКП: https://www.instagram.com/lkplev/

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41,  068 535 4545.

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах