Стало відомо, де у Львові встановили нові станції Nextbike

фото з сайту www.facebook.com/nextbike.ukraine/p

фото з сайту www.facebook.com/nextbike.ukraine/p

Дозвілля та їжа
03 жовтня 2016 13:15

У понеділок, 3 жовтня, на пр. Чорновола встановили дві станції велопрокату Nextbike. Зокрема, на пр. Чорновола, 57, що біля "МакДональдсу", а також поруч із супермаркетом "Арсен" розповів ZAXID.NET співзасновник компанії "Nextbike Україна" Остап Будинкевич. Таким чином загальна кількість станцій велопрокату зросла до семи.

"Було б правильно, якщо б такі станції стояли через кожні 300-500 метрів. Наступного року ми встановимо ще 17 станцій велопрокату. Кінцевого списку, де будуть розташовані станції, у нас ще не має, але плануємо встановити їх на Сихові, на вул. Стрийській, зокрема і поблизу "Ашану". Також біля залізничного вокзалу, податкової, на пл. Петрушевича. У центральній частині міста плануємо встановити станцію велопрокату на пл. Галицькій", - розповів Остап Будинкевич.

Додамо, що у вересні "Nextbike Україна" оприлюднив інфографіку про перші п'ять місяців роботи "Nextbike Україна" у Львові. Зокрема, на сайті компанії зареєструвалося 4 290 користувачів, з яких послугою велопрокату скористалося лише 2 тисячі, серед яких активними є лише 11%.

На думку Будинкевича, така мала кількість активних користувачів є через те, що у місті було лише 5 станцій велопрокату. Зараз їх є уже 7, а наступного року має бути 24.

Нагадаємо, Львів - перше місто в Україні, де запрацювала така система велопрокату. Мінімальна вартість місячного абонементу становить 120 грн – за цю суму щодня можна користуватись велосипедом упродовж 30 хв, які вважаються безкоштовними. За наступні 30 хв потрібно додатково доплатити 4 грн.

Німецька компанія Nextbike відома по всьому світу. Системи муніципального велопрокату під такою назвою доступні в понад сотні міст в 16 країнах світу.

Читайте ще новини Львова:

У Львові офіційно запрацював велопрокат Nextbike: питання та відповіді

Місяць з Nextbike у Львові: чи користується велопрокат попитом

В центрі Львова встановлять нові пункти велопрокату

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах