У Львові стартували зйомки фільму "Слуга народу-2"

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Дозвілля та їжа
03 жовтня 2016 17:43

У Львові стартували зйомки другої частини серіалу "Слуга народу". Впродовж тижня знімальні майданчики будуть розташовувати у 5 центральних локаціях міста. Сьогодні ж 3 жовтня, серіал фільмують біля пам’ятника Михайлу Грушевському, передає  Львівський портал.

dsc_6670

Зважаючи на ситуацію, яка склалась після скандального виступу "Кварталу 95" в Юрмалі, де Володимир Зеленський і Ко висміяв Україну, у Львові очікувались різні акції протесту. Проте, ніхто не заважав знімальному процесу, а близько 40 львів’ян "крутились" навколо, з надією потрапити в кадр.

dsc_6673

dsc_6666

У коментарі  активіст, координатор "Економічного бойкотного руху" Олег Радик сказав, що він не буде організовувати жодних протестів, проте якщо захисники української мови повстануть, Бойкотний рух їх підтримає.

dsc_6650

"Те, що сказав Зеленський в Юрмалі – це величезна дурість в часи війни. Але бойкотувати такі його дії не в нашій компетенції. Людина помагала АТО, хоча певні претензії до його жартів чи російської мови в громадськості є. Якби інші активісти організовували якісь протести, "Економічний бойокотний рух" їх би підтримав. Якби борці за українську мову не були лише в Facebook, а вийшли на вулицю, ми б їх підтримали.

dsc_6649

Якщо в нас до всіх були претензії, то ми би бойкотували Сергія Притулу, Ірину Федишин. Пан Вакарчук чи пан Дзідзьо є обличчями російської компанії зв’язку. Тому я не бачу підстав для злочину, щоб проти Зеленського виступати", – сказав Олег Радик.

Відкритим питанням залишається, скільки продюсери заплатили львівській владі, щоб їм дозволили зйомку в місті.

dsc_6646

"Мене цікавить єдине, чи Володимир Зеленський заплатив якісь гроші за проведення зйомки. Бо для зйомки фільмів у Львові потрібно платити гроші. Колись Львів "промахав" фільм "Список Шиндлера", тому що влада хотіла грошей. Цікаво чи тут довелося щось заплатити", – додав активіст.

dsc_6643

dsc_6635

Як відомо, у Львові з сьогоднішнього дня відбуваються зйомки серіалу "Слуга народу-2".

Читайте ще новини Львова:

У Львові зніматимуть серіал "Слуга народу-2": де та коли

В львівському торговому центрі пенсіонерки влаштували пристрасні танці: (відео)

Львів'яни створили фільм про Скрябіна

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах