На фестивалі Шоколаду у Львові відкриють солодкий Музей

фото з сайту weloveua.com

фото з сайту weloveua.com

Дозвілля та їжа
07 жовтня 2016 17:30

14 -16 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду. Це всеукраїнська подія, яка збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Протягом трьох днів Свята кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах, повідомляє прес-служба ЛМР.

"Серед активностей Національного Свята Шоколаду  14-16  жовтня у Львівському Палаці Мистецтв варто відзначити Львівський музей шоколаду. І дорослі, і діти  будуть здивовані та захоплені інтерактивним музейними інсталяціями. Крім історії, у Музеї  можна буде дізнатися як роблять шоколад, які інгредієнти застосовуються у його виготовленні. Планується щороку поповнювати Львівський музей шоколаду новими "шоколадними" експонатами", – розповідають організатори.

"Також уже традиційно протягом трьох днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть Дитячим шоколадним королівством. Також буде обладнано "шоколадні" фотозони – мистецькі інсталяції – 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок, тож кожен відвідувач зможе зробити особливе фото на згадку", – додали організатори фестивалю.

Організатор: компанія "ДікАрт". Детальна інформація: shokolad.lviv.ua

Читайте ще новини Львова:

Львів готується до Свята Шоколаду

Цирк, Lviv Acoustic Fest та ярмарок місцевого виробника: ТОП подій Львова на цих вихідних

У Львові з'явився перший аудіогід містом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах