Ярмарок, арт-майстерня, мозаїка з корків, дегустації: Львів готується до свята Сиру і Вина

фото з сайту TakeFon.com

фото з сайту TakeFon.com

Дозвілля та їжа
12 жовтня 2016 15:49

Уже традиційно місцем зустрічі гурманів усієї України стане VІІ Свято сиру і вина, яке відбудеться у Львові 21-23 жовтня на площі перед Львівським Палацом мистецтв. Протягом трьох днів свята пройде Ярмарок сирів та вин, різноманітні кулінарні майстер-класи, працюватиме арт-майстерня, повідомляє прес-служба ЛМР.

"Ми запрошуємо найкращих експертів виноробства, власників фермерських господарств, сомельє, щоб кожен гість зміг посмакувати вишуканим вином, смачним сиром та провести час у приємній та невимушеній атмосфері", – зазначив Андрій Сидор, організатор Свята сиру і вина.

Традиційно Свято розпочнеться відкриттям Великої давильні винограду. Організатори заходу запросять відомих львів’ян почавити тонну винограду ногами, щоб наступного року виготовити з нього фестивальне вино.

Невід’ємною частиною проведення кожного Свята є Ярмарок сиру та вина, ярмарок фермерських продуктів, дегустації від провідних винних брендів, а також відзначення Дня Сирника, коли усіх гостей пригощають традиційним львівським десертом.

Цього року на Святі сиру і вина український дизайнер Сергій Ткачук представить новий напрямок Winecorkart дизайну: авторські мозаїки із корків ручної роботи. Також буде представлена нова колекція сумок, презентація якої пройшла на тижні дизайну в Болоньї у вересні цього року. Традиційно будуть виставлені на манекенах унікальні сукні, повністю виконані із винних корків – їх можна буде одягнути та сфотографуватися. Окрім цього, 22 жовтня з 12:00 до 16:00 год відбудеться майстер-клас з Wine cork art мистецтва.

Організатор: компанія "ДікАрт"

Сайт свята

Читайте ще новини Львова:

На львівському святі шоколаду пригощатимуть еклерами і какао

На Національному Святі Шоколаду діятиме Музей шоколаду 

Топ-5 місць для осінніх прогулянок у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах