Почалось: стало відомо, коли у Львові випаде сніг

фото з сайту 1Ul.Ru

фото з сайту 1Ul.Ru

Дозвілля та їжа
24 жовтня 2016 16:31

Цього тижня синоптики  прогнозують у Львові відносно теплу погоду.  Буде дощити і хмаритись. Ось що розповіла VG  Львів  синоптик львівського Гідрометцентру Олександра Тузяк:

25 жовтня у вівторок - очікується погода без істотних опадів. Вітер - південний 7-12 метрів за секунду, місцями пориви - від 15 до 20 метрів. Температура вночі становитиме 4-9 градусів тепла, вдень - 11-16 вище нуля.

26 жовтня, середа - буде хмарна погода, часом дощ. Вітер - західний з переходом на північний - 7/12 метрів за секунду. Температура повітря 5-10 градусів тепла.

27 жовтня, четвер - хмарно, без істотних опадів, вночі та вранці на окремих ділянках доріг - ожеледиця. Температура вночі становитиме -1 +4,вдень - від 3 до 8 градусів тепла. Вітер - північно-східний 5/10 метрів за секунду.

28 жовтня, п'ятниця - також без істотних опадів. Вночі температура становитиме 0 -5 градусів морозу, вдень - 6-11 градусів тепла.

29 жовтня, субота - часом дощ з мокрим снігом. Вночі температура становитиме 1-6 градусів морозу, вдень - 3-8 тепла.

30 жовтня, неділя - часом дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг - ожеледиця. Температура вночі -1-6 морозу, вдень 3-8 тепла.

Читайте ще новини Львова:

У Львові пройшло Свято сиру і вина: як це було

У Львові показали, як виглядають оновлені трамваї

Львів стане "великим": що це означає

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах