Готуй санчата: стало відомо, коли у Львові випаде сніг

фото YouTube

фото YouTube

Дозвілля та їжа
01 листопада 2016 11:47

На цьому тижні, за прогнозами львівських синоптиків, у Львові  пануватиме нестабільна і досить прохолодна погода. А ближче до вихідних - пройде ще й невеликий мокрий сніг. Ось що розповіла VG Львів провідний синоптик Львівського обласного Гідрометцентру Лариса Луцан:

2 листопада, середа - буде хмарно, часом дощ, вітер - західний 7/12 метрів за секунду. Вранці та вдень - пориви до 15-20 метрів. Температура вночі становитиме - 3-5 тепла, вдень повітря прогріється від 7 до 9 градусів з позначкою плюс.

3 листопада, четвер - хмарно з проясненнями, вранці та вдень - невеликий мокрий сніг, на дорогах - ожеледиця. Вітер - західний 7/12 метрів за секунду зі збереженням поривів до 15-20 метрів. Вночі температура становитиме від 1 градуса морозу до 1 тепла. Вдень від 2 до 4-х градусів тепла.

4 листопада, п'ятниця - хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер - західний 7/12 метрів за секунду. Вночі температура становитиме 2-4 градуси морозу, вдень - 3-5 градусів тепла.

5 листопада, субота - мінлива хмарність, без опадів. Вітер - північно-східний 7/12 м/сек, пориви від 15 до 20 метрів. Вночі температура становитиме 2-4 градуси морозу, вдень - 4-6  вище нуля.

6 листопада, неділя - хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень - часом дощ. Вітер - південно-західний, часом пориви 7/12 метрів за секунду. Температура вночі - 0 +2, вдень - 9-11 з позначкою плюс.

Дивись ще:

Гайда на лижі: в Карпатах випав сніг

Дізнайся: де у Львові будуть "розумні" мікрорайони

Що зміниться: як у Львові невдовзі курсуватимуть нічні маршрутки

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах