Не розпачайся: на цьому тижні у Львові потепліє

фото з сайту facebook.com/lvivukr/photos/

фото з сайту facebook.com/lvivukr/photos/

Дозвілля та їжа
15 листопада 2016 12:04

На цьому тижні, за прогнозами синоптиків обласного Гідрометцентру, снігопади у Львові припиняться, а дощі будуть короткочасними. Більше того, в окремі дні денна температура підніматиметься до 10 градусів з позначкою плюс.

Якою буде погода у Львові на цьому тижня розповіла VG Львів завідуюча відділом прогнозів львівського Гідрометцентру Надія Ясюренко:

16 листопада, середа - вночі буде без істотних опадів, вдень - мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах - ожеледиця. Вітер - південний 5/10 метрів за секунду. Температура вночі - 2-7 градусів морозу, вдень повітря прогріється від -3 до +2.

17 листопада, четвер - місцями пройде невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вночі та вранці - місцями туман, на дорогах - ожеледь. Вітер - південний 5/10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від -4 до +1, вдень від -1 до +4 градусів вище нуля.

18 листопада, п'ятниця - переважно без опадів, в нічні та ранкові години - можлива ожеледиця, вітер південно-східний 5/12 метрів на секунду. Температура вночі - від -2 до + 6 градусів тепла. Вдень - 3-10 вище нуля.

19 листопада, субота - очікується погода переважно без опадів. В нічні та ранкові години - можлива ожеледиця, вітер - південно-східний 5/12 метрів на секунду. Температура вночі від -2 морозу  до 6 тепла. Вдень 3-10 вище нуля.

20 листопада, неділя - погода залишиться без змін.

Дивись ще:

Закохатись за один день: ТОП архітектурних перлин Львівщини

Львівська опера на один день стане фіолетовою: дізнайся чому

Бережись: у Львові на перехожих чатують бурульки та снігові "лавини"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах