Космічні ціни: скільки коштуватиме проживання у Львові на новорічні свята

Новина - Дозвілля та їжа - Космічні ціни: скільки коштуватиме проживання у Львові на новорічні свята

Новина - Дозвілля та їжа - Космічні ціни: скільки коштуватиме проживання у Львові на новорічні свята

Дозвілля та їжа
09 грудня 2016 17:50

У Львові ціни на винаймання квартир подобово у новорічну ніч зросли мінімум на 300%.  Такого висновку дійшов Львівський портал, проаналізувавши популярні сайти з оренди житла у місті.

Коли туристи їдуть на святкування Нового року у Львові, то звісно хочуть оселитися десь у центрі, аби не заблукати у пошуках необхідних їм локацій. Хоча квартири у центрі Львова у звичайний період року й так коштують дорожче, ніж на периферії. Втім у новорічну ніч розцінки на помешкання у центрі Львова виросли у 3-5 разів.

Так, вартість квартири у святкову ніч обійдеться від двох тисяч гривень (трошки далі від центру) до семи тисяч (VIP-класу в центрі). Щоправда ми знайшли квартиру на Театральній за 1800 грн з досить непоганим ремонтом, але це швидше виняток, ніж правило.

Однокімнатні квартири у центральному районі коштуватимуть від 2 тисяч.

До прикладу, скромна, без вибагливого ремонту квартира на вул. Галицькій обійдеться у новорічну ніч у 2 тис. грн. У звичайні дні це помешкання коштує 800 гривень за добу. Квартира неподалік центру на вулиці Нечуя-Левицького обійдеться у 4 тисячі гривень, хоча у звичайний день її ціна 1200 грн. На вул. Драгоманова у Львові пропонується квартира вартістю 2 тис. грн. за святкову ніч, у несвятковий період її ціна – 500 грн за добу. На Валовій пропонується квартира за 3 тисячі гривень, у звичайний період року її можна винайняти за 600 грн.

Квартира VIP-класу на Краківській вартуватиме 4500 грн, при тому, що в звичайний період року вона теж не надто недешева – 900 грн.

Двокімнатну квартиру у центрі міста можна винайняти від 3 тисяч гривень до 7 тисяч, в залежності від ремонту, розташування та розміру помешкання.

Наприклад, на Чайковського можна заплатити за помешкання 5 тисяч гривень, при тому, що звичайна її ціна – 1 тисяча грн.

Подалі від центру можна винайняти квартиру і за 1500-2000 грн (ті, що коштують 350-500 грн в звичайний період року), але тоді вже думати доведеться про добирання. До прикладу, можна орендувати однокімнатну квартиру у Солонці, що біля Львова, за 1300 грн (звичайна ціна – 460 грн).

Цікаво, що велика частина орендодавців ставить умову, що помешкання необхідно винаймати одразу на декілька ночей: з 30 до 2 січня чи з 31 до 2,3-го.

Після новорічної ночі (ночей) ціни на квартири дещо дешевшають (десь наполовину) на декілька днів, а на Різдвяні свята знову піднімаються.

Варто зазначити, що станом на 29 листопада вільними на новорічні свята залишилось декілька десятків квартир з тисяч помешкань, що здаються щодобово у Львові.

Дивись ще: 

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати

Фотофакт: курорти Карпат засипає снігом

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах