Дивись: протеже Вакарчука презентувала кліп, знятий у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Дивись: протеже Вакарчука презентувала кліп, знятий у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Дивись: протеже Вакарчука презентувала кліп, знятий у Львові

Дозвілля та їжа
02 грудня 2016 14:05

Співачка Христина Соловій презентувала новий відеокліп на її авторську пісню "Хто, як не ти?", що стала першим синглом з майбутнього альбому співачки. Зйомки кліпу відбувались у Львові.

Продюсерська команда, яка працює зі співачкою, залишилась незмінною, - втілювати музичні ідеї молодій музикантці надалі допомагають її продюсер Святослав Вакарчук, саундпродюсером Соловій залишився Мілош Єліч.
"Після того, як я написала першу свою пісню “Тримай”, в мене зявилося стільки музичних ідей, що я ледь встигала їх записувати, інформує Захід.

Наснаги додавав успіх дебютного альбому. Тоді я відчула, що моя творчість цікава людям. Разом зі Святославом ми прийняли рішення про запис альбому вже авторських пісень", - розповіла Христина Соловій.

Пісня "Хто, як не ти?" написана 2 роки тому. Режисером кліпу став молодий київський кліпмейкер Андрій Бояр, який працював із Pianoбой, O.Torvald, Dakh Daughters, Brunettes Shoot Blondes, 5 Vymir.

"У основі пісні лежать драматичні стосунки двох закоханих людей. Я мав на меті помістити Христину у такий часопростір, де все навколо неї рухається задом наперед, а майбутнє і минуле тісно переплітаються. У цьому світі Христина намагається знайти свого героя, і зрозуміти чи ще можна відбудувати спалений міст між ними", - розповів режисер.

"Міст спеціально побудували з сірників на замовлення у майстра. Сірники як матеріал вибрали невипадково, адже вони уособлюють швидкоплинність вогню, - маленький спалах, з якого може статися велика пожежа, і спалити мости між людьми", - вважає він.
Міст створив львівський майстер Іван Борисяк, на що він витратив близько двох тижнів та 25 000 сірників (624 коробки сірників). Розміри мосту сягали 220 сантиметрів в довжину, 90 см у висоту. Оскільки міст був побудований в одному екземплярі, була технічна складність відзняти сцену його підпалу та самого горіння з першого дублю. Проте все вдалось.

У лютому 2017 року Христина вирушає у першу частину всеукраїнського туру "Жива Вода". У Львові концерт запланований на 21 лютого.

Нагадаємо, перший кліп співачки "Тримай" лише за тиждень досягнула тримільйонної позначки переглядів на YouTube.

Дивись ще: 

Це Львів, крихітко: у Львові в годину-пік 17-річна дівчина випала з автобусу на дорогу

Львів'янину на замітку: за тепло будемо платити по-новому

Будь в курсі: у Львові змінили маршрути деяких автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах