Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе

фото: Марта Сирко

фото: Марта Сирко

Дозвілля та їжа
20 лютого 2017 14:49

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про сімох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Кен


Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе фото

Цього неймовірного собаку Гамільтона було відловлено у Львові на вулиці Під Голоском. Як він опинився на вулиці, невідомо, проте вже тривалий час за ним ніхто не шукає. Зараз собака перебуває в ЛКП "Лев", де отримує необхідний догляд та увагу. Проте йому потрібен постійний теплий дім. Собаку назвали Кен, він середнього віку. Виважений, спокійний, добрий, порода - гончий. Свого нового господаря буде охороняти, як зіницю ока! Собака піддається навчанню та любить людей.


Кірк


Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе фото 1

Молодий та дуже красивий собака з незвичним окрасом. Слухняний, розумний, активний. Піддається навчанню і підійде для охорони. Стане відданим другом своїй новій родині.


Пепсі


Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе фото 2

Неймовірний красунчик. Пепсі – молоденький та енергійний собака. Соціалізований – любить людей, комунікабельний та добре піддається навчанню. Стане вам найкращим другом та охоронцем.


Красуня


Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе фото 3

Молода та активна дівчинка, енергійна та соціалізована. Дуже зворушлива! Стане чудовим другом, підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.


Сенді


Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе фото 4Відтоді, як потрапила в ЛКП "Лев", ця красуня дуже змінилась: з сумної та переляканої стала веселою, енергійною та проявляє себе чудовим охоронцем. Нагадаємо, історія Сенді зачепила багатьох наших читачів і телеглядачів нашого міста: Сенді знайшли прив’язаною до дерева, переляканою, в стані переохолодження. На щастя, тварина потрапила в ЛКП "Лев", де отримала необхідний догляд, а також відновила свою довіру до людей. Тож тепер вона чекає на найвірнішого господаря.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото: Марти Сирко

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах