Топ 4 варіанти незабутнього дня народження

фото з сайту Будинок знань

фото з сайту Будинок знань

Дозвілля та їжа
27 лютого 2017 17:37

Цього дня з нетерпінням чекають діти і з завмиранням серця батьки. День народження дитини – його завжди прагнуть відсвяткувати ідеально і перетворити в справжнє незабутнє свято. Проте часто буває складно розпланувати все до найменших дрібниць, а так хочеться зробити цей день неповторним.


1. Влаштуйте свято в особливому стилі

Малюкові подобаються мультяшні персонажі чи він обожнює супергероїв? Запросіть їх на своє свято! Зараз працює безліч анімаційних агентств та й просто дитячих аніматорів, котрі можуть перевтілюватись в різноманітні образи, що до вподоби малюкам. Бетмен, Людина-Павук, Попелюшка, принцеси Анна та Ельза, Посіпаки – запросити на своє свято можна будь –якого героя. А діти разом зі своїм улюбленцем будуть більш активними та відкритими, і точно запам’ятають це свято.

Топ 4 варіанти незабутнього дня народження фото

Топ 4 варіанти незабутнього дня народження фото 1


2. Запросіть дитину в батутний парк

Непосидючість, активність та бажання спробувати все нове – ось чим особливий період дитинства. А де ж краще розважити  з активним та непосидючим малюком, як не в батутному парку? Стрибки на батутах не тільки весела забава, а й дуже корисна, адже тільки 8 хвилин занять замінює 3 кілометри бігу! І ще одна особливість, яка неодмінно порадує батьків: настрибавшись, малюк дуже швидко і міцно засне!

Топ 4 варіанти незабутнього дня народження фото 2


3. Замовте яскравий торт чи тематичний кенді-бар


Без чого неможливо уявити дитяче свято? Правильно, без смачного та красивого торта! Звісно, замовляючи солодощі для дітей, перш за все потрібно звернути увагу на те, щоб вони були виготовлені тільки з натуральних інгредієнтів, а всі додатки були нешкідливими.  А тематичне оформлення в тематиці свята тільки додасть діткам апетиту та зацікавить їх.

Топ 4 варіанти незабутнього дня народження фото 3

Топ 4 варіанти незабутнього дня народження фото 4


4. Оберіть заклад, який дарує власні подарунки іменинникам.

Подарунків ніколи не буває занадто багато, а особливо, якщо їх підготували не батьки  чи друзі,  а заклад, в якому Ви святкуєте. До прикладу, в "Дитячій Планеті" кожен іменинник отримує від парку цілий подарунковий набір: іменний диплом та почесну медальку, сувенір на пам’ять, сертифікат на безкоштовний вхід, клубну карту, котра дає можливість приходити щомісяця в останній четвер безкоштовно та гаманець іменинника. З таким набором подарунків діти точно не засумують!

Топ 4 варіанти незабутнього дня народження фото 5

Дивись ще:

Фонтани, гойдалки, хідники: як зміняться громадські простори Львова у 2017

Добра новина: у Львові відремонтують Двірцеву площу

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах