Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові

Дозвілля та їжа
17 травня 2017 17:27

Цими вихідними у Львові відкриється новий нічний клуб, який позиціонують як найбільший у Західній Україні. Розташований на проспекті Чорновола Malevich Night Club готується до відкриття, що заплановане на 19 травня.

ZAXID.NET подивився, як виглядає новий клуб зсередини за кілька днів до офіційного старту роботи та дізнався, кому належить заклад.

Будівля нового клубу на проспекті Чорновола, 2 (тоді - вулиця 700-річчя Львова) була збудована ще у 1965 році. З 1966 року тут працював кінотеатр "Мир". Пізніше, у 1990-х роках, його перейменували на "Клекіт". Кінотеатр працював до 2001 року. Опісля його перебудували на нічний клуб Millenium. У 2014 році заклад перейменували на Kino Event Hall, який пропрацював до літа 2016 року включно. У вересні клуб зачинили на черговий ремонт.

Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото

У 1960-х почав роботу кінотеатр "Мир" (фото Центру міської історії)

Ремонтні роботи тривали останні півроку. Після ремонту клубу про його минуле нагадує хіба планування приміщень: тут повністю оновили інтер’єри та суттєво розширили площу для відпочинку. Зокрема, додали третій поверх у головній концертній залі, де буде облаштована VIP-зона, облаштували терасу з виглядом на проспект, розширили гардероб та збільшили барну стійку. Клуб також є пристосований для відвідувачів на інвалідних візках.

Загальна площа клубу Malevich Night Club становить 3400 м2. Його головна зала вміщатиме до 1500 відвідувачів.

Як пояснили ZAXID.NET, нова назва – на честь відомого художника Казимира Малевича – пов’язана із "революційністю" митця, його "інакшістю". А також відомістю цього імені як бренду.

Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 1

"Малевич був свого часу революціонером серед своєї публіки", каже арт-директор клубу.

"В першу чергу ми – нічний клуб. Раз на місяць ми будемо робити власне театралізоване шоу, в якому братиме участь двадцять людей (з танцюристами, співаками, байкерами, акробатами і спецефектами). Покажемо його на відкритті. Через відсутність концертних майданчиків ми зараз частково виконуємо і цю функцію. Але у Львові мають з’явитись концертні майданчики, щоб збирати хоча б 5-10 тисяч людей, як, наприклад, у Києві. Думаю, це швидко відбудеться", - вважає арт-директор закладу Юліан Фінюк.

Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 2

Серед нововведень: підвищена та розширена сцена 

Як розповів арт-директор, клуб практично не має обмежень щодо заходів, які можна тут проводити: від презентацій для автомобільних брендів (адже можливість завезти до центральної зали навіть маршрутку "Богдан" - є) до показів мод, від дитячих фестивалів до клубних вечірок.

"Я взагалі не вважаю, що будь-хто є для когось конкурентом. Чим більше з’являється різних закладів, тим більше це змушує людей працювати, краще та та креативніше. В нас ще не Лас-Вегас, у Львові абсолютно відкрите поле для діяльності", - пояснив Юліан Фінюк.

Офіційне відкриття клубу заплановане на 19 та 20 травня. У перший же день роботи закладу на його сцені виступить гурт O.Torvald. З вже анонсованих концертів - ONUKA, Ніно Катамадзе та Сергій Міхалок із проектом "Ляпіс-98".

Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 3

Заклад відкриється 19 травня вечіркою за участі гурту O.Torvald

Приміщення клубу належить родині колишньої почесної консулки Німеччини Мирославі Дякович. У 2006 році довкола будівлі та її власників стався скандал: колишній зять Мирослави Дякович Нестор Шалай заявляв, що його підпис на договорі купівлі-продажу 63% майна клубу був підроблений. У 2007 році Нестор Шалай загинув у автокатастрофі.

Згідно з державним реєстром нерухомості, у серпні 2016 року донька Мирослави Дякович Софія передала приміщення в оренду строком на 20 років ТОВ "Приватні австрійські інвестиції". За інформацією з реєстру міністерства юстиції, новими орендарями колишнього кінотеатру стали власники львівських клубів "Рафінад" та "Білий кролик" Марія Заранська та Павло Шерстюк - цю інформацію підтвердили  і працівники Malevich Night Club.

Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 4Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 5Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 6Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 7Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 8Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 9Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 10Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 11Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 12Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 13Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 14Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові фото 15

Дивись ще:

Як зміняться громадські простори Львова у 2017

На площі біля університету Франка облаштують громадський простір

У районі Підзамче презентували новий  громадський простір  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах