Дізнайся: для кого "Озеро Винниківське" влітку буде безплатним

фото з сайту uk.wikipedia.org

фото з сайту uk.wikipedia.org

Дозвілля та їжа
29 травня 2017 17:45

Вхід на відпочинковий комплекс "Озеро Винниківське" безкоштовний для мешканців Винник, інформує Винниківська міська рада.

На відпочинковому комплексі "Озеро Винниківське", як інформує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, очищене плесо і дно водойми, підготовлено пляжі, обладнано медичний пункт та завершуються процеси отримання дозвільних документів на відкриття купального сезону.

Про те, що жителі м.Винники мають право безкоштовного входу на територію комплексу розповів заступник міського голови Винник Богдан Шустер.

 "Після робочих зустрічей із директором Романом Таратулою відновлено домовленість про безоплатний вхід на озеро винниківчанам з наявністю копій документів, що засвідчують їх місце проживання у Винниках, – каже Шустер. – Єдине, наполегливе прохання до відвідувачів – залишати тварин за межами комплексу для безпеки людей та чистоти водойми".

Гостей відпочинкового комплексу застерігають бути уважними та обережними під час відпочинку на воді, дотримуватись правил безпеки, контролювати маленьких дітей.

Дивись ще:

Де можна відпочити і поплавати поблизу від Львова

Cтало відомо,які львівські озера є небезпечними

Львів'янину на замітку: де в Карпатах можна скупатися

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах