Лови момент: на Alfa Jazz Fest розіграють поїздку на двох до Мюнхену

Новина - Дозвілля та їжа - Лови момент: на Alfa Jazz Fest розіграють поїздку на двох до Мюнхену

Новина - Дозвілля та їжа - Лови момент: на Alfa Jazz Fest розіграють поїздку на двох до Мюнхену

Дозвілля та їжа
22 червня 2017 11:20

З 23 по 27 червня у Львові відбудеться один з головних джазових фестивалів країни - Alfa Jazz Fest.

За п'ять днів повного занурення в джаз спонсор заходу - авіакомпанія Lufthansa - розіграє серед гостей фестивалю подорож до Мюнхена. Це буде відмінний шанс випробувати дію безвіза на собі.


Що буде


Як і в минулі роки головний джазовий фестиваль країни займатиме три локації Львова. У внутрішньому дворику Палацу Потоцьких розміститься камерна сцена, вхід сюди буде вільним, як і на концерти на площі Ринок. Хедлайнери виступлять на сцені залу імені Едді Рознера - сюди саме час купувати квитки. Серед очікуваних музикантів - легендарні піаністи і композитори Чик Коріа і Хербі Хенкок, контрабасист Авішай Коен і ще кілька десятків знакових імен. Дворазовий володар "Греммі", один з найпопулярніших джаз і соул виконавців світу Грегорі Портер дасть свій концерт 26 червня.

Лови момент: на Alfa Jazz Fest розіграють поїздку на двох до Мюнхену фото

Більш детально ознайомитися з програмою Alfa Jazz Fest можна тут.


Що робити, щоб виграти поїздку в Мюнхен


Щоб поборотися за тур на двох до Мюнхена з проживанням в центрі старого міста в п'ятизірковому готелі Bayerischer Hof 5 * deluxe - необхідно знайти стенд авіакомпанії або відвідати їх м'яку зону біля головної сцени фестивалю, і зробити фото. Знімок потрібно розмістити в Facebook з хештегом lufthansa_jazzfest2017_lviv і насолоджуватися музикою на фестивалі.

Лови момент: на Alfa Jazz Fest розіграють поїздку на двох до Мюнхену фото 1

Переможця назвуть 27 червня, в цей день і вручать нагороду.


Як потрапити на фестиваль


Щоб слухати найрізноманітніший джаз п'ять днів безперервно, необхідно просто приїхати до Львова. Як вже було сказано вище, на фестивалі будуть працювати три локації, на дві з яких вхід безкоштовний. А ось дістати квитки на концерти в зал імені Едді Рознера не так легко. Вже зараз на сайті фестивалю в розділі продажу квитків зазначено, що всі розкупили. Але як показує практика і запевняють організатори, квитки ще будуть з'являтися. Так що стежте за оновленнями.

Лови момент: на Alfa Jazz Fest розіграють поїздку на двох до Мюнхену фото 2

Цього року спонсор фестивалю авіакомпанія Lufthansa, як ніколи, стимулює поганятися за квитком і приїхати на Alfa Jazz Fest, щоб взяти участь в їх розіграші подорожі до Мюнхена. Важливо пам'ятати: всі, хто дійсно хоче відвідати головний джазовий фестиваль України, обов'язково на нього потраплять.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах