Гайда на шашлики: у парку "Знесіння" облаштують 22 місця для пікніків

Новина - Дозвілля та їжа - Гайда на шашлики: у парку "Знесіння" облаштують 22 місця для пікніків

Новина - Дозвілля та їжа - Гайда на шашлики: у парку "Знесіння" облаштують 22 місця для пікніків

Дозвілля та їжа
16 червня 2017 11:33

У Регіональному ландшафтному парку "Знесіння" облаштовуватимуть ще 22 місця для відпочинку та розпалювання вогнищ. Наразі таких місць тут є 20: вони обкладені камінням, а поруч встановлені лавки та смітники. Про це "Львівській газеті" повідомила директорка парку "Знесіння" Мар’яна Задорожна.

"Загалом у нашому парку є 42 місця для відпочинку, але 22 з них – поки не облаштовані. Тож потроху плануємо зробити придатними для розпалювання вогню і їх: так само встановимо лавки, смітники, обкладемо місця камінням. Така функція дуже затребувана, оскільки "Знесіння" – єдиний парк, де можна проводити відпочинок такого типу, тож ми прагнемо робити його ще комфортнішим для людей." – зазначає Мар’яна Задорожна.

До слова, вчора, 14 червня, комісія з екології ЛМР порадила дирекції Регіонального ландшафтного парку "Знесіння" оголосити заборону палити вогнища у парку. Однак, за словами директорки парку, жодної офіційної заборони немає: місця для розпалювання вогнищ та відпочинку функціонуватимуть і надалі.

"Такі місця – звична європейська практика, і навіть у національних парках вони є. Тож і у нас ці невеличкі зони для пікніків мають бути, головне, аби люди поводилися тут відповідально і дотримувалися чистоти та порядку." – додає Мар’яна Задорожна.

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: у передмісті Львова створюють сучасний простір для молоді

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах