Рок, запливи на човнах та посиденьки біля вогнища: на Львівщині відбудеться безкоштовний фестиваль

Новина - Дозвілля та їжа - Рок, запливи на човнах та посиденьки біля вогнища: на Львівщині відбудеться безкоштовний фестиваль

Новина - Дозвілля та їжа - Рок, запливи на човнах та посиденьки біля вогнища: на Львівщині відбудеться безкоштовний фестиваль

Дозвілля та їжа
20 червня 2017 12:53

11-13 серпня на території аеродрому Цунів у Львівській області, що за 30 км від Львова, буде проходити 6-й фестиваль Woodstock Ukraine 2017. Гасло фестивалю – Мир, кохання і музика.

Фестиваль завжди був та буде безкоштовним для відвідувачів. Музиканти також виступають без гонорару.

Програма рок-фестивалю – театральні постановки, перфоменси, майстер-класи, вело-екскурсії, кінопокази, запливи на човнах, посиденьки біля вогнища.

Організатор фестивалю – Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця”, який проводить благодійні акції, щоб зібрати гроші для лікування та діагностики дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в обласні дитячі лікарні України. Протягом 12 років фонд зібрав більше 30 мільйонів гривень.

Музиканти, глядачі та волонтери фестивалю Woodstock Ukraine живуть в наметовому містечку біля аеродрому Цунів.

Серед запрошених гостів будуть Epolets, ФІОЛЕТ, Godbite, deTach, AKUTE – Plastyka, Knk Le-Basour, КораЛЛі, Le Basour та інші.

Вхід безкоштовний, але потрапити на фестиваль зможуть тільки зареєстровані відвідувачі. За три дні український Вудсток відвідує понад 15 тисяч людей.

На Вудстоку працюють близько 150 волонтерів з різних куточків України, стати волонтером можна до 30 червня, заповнивши анкету на сайті фестивалю.

На території табору передбачена охорона, медпункти, магазини, кафе, працює кухня, душові кабіни, банкомат. На території встановлюються сміттєві контейнери для сортування сміття, більше 150 біотуалетів.

Дивись ще: 

Допоможіть знайти: у Львові зникла 17-річна студентка

Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах