Де у Львові сьогодні вимикатимуть світло

фото nibler.ru

фото nibler.ru

Комуналка
22 грудня 2014 14:51
Автор: Галина Гупало

Вимикання світла стало у Львові звичним явищем. Vgorode з‘ясував, кому не пощастить сьогодні.

"Романтичні вечори" при свічках почались у галичан з 1 грудня. Тоді обіцяли, що це тимчасово і лише на 5 днів. Втім, як кажуть, обіцяв пан кожух та й слово його тепле.

Сьогодні, 22 грудня, яке є найкоротшим світловим днем, "Львівобленерго"  вкотре вимкне світло городянам. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

Отже сьогодні не пощастить мешканцям вулиць Замарстинівської, Щурата, Ю.Липи, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка,Ярошенка та прилеглих до них; мікрорайон Левандівка; м. Винники.

При свічках доведеться коротати вечір і жителям вулиць В. Великого,  Кульпарківська, Любінська, С. Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА,Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І. Франка, П.Мирного,  Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська,  Панча, Варшавська, пр. В. Чорновола.

До речі, електроенергію львів’янам відмикали, відмикають і будуть відмикати без попередження. Адже в ПАТ "Львівобленерго"  і самі не знають, коли цим  аварійним відключенням настане край. Адже нібито спеціального розпорядження центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК " Укренерго" щодо вимкнення немає. А коли буде, навіть їм невідомо.

Нагадаємо, що в  такій ситуації львів’яни почали вимагати зменшити вартість  послуг за електроенергію на 10%  і чекають публічних вибачень від постачальників. А тим часом депутати міськради запропонували створити комісію, яка б придумала, як львів’янам відшкодувати втрати через хаотичні відключення світла.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах