Отримай відповідь: чому міліція не чіпає вуличних продавців

фото:ukrmap.biz

фото:ukrmap.biz

Комуналка
05 лютого 2015 14:29

Львів’яни ремствують на вуличну торгівлю.  Сільські жителі, мовляв, "окупували" всі вулиці і розкладають свій крам просто на тротуарі. А продукти, куплені у такий спосіб, несуть загрозу здоров’ю, адже ніякої санітарної перевірки не проходять. Особливо активно йде вулична торгівля на підході до Привокзального, Краківського, Винниківського ринків.

Чи бореться з нею хтось  у місті, Vgorode вирішив з’ясувати в начальника міліції громадської безпеки Львова Володимира Гевка.

- Зараз ми трохи послабили боротьбу з таким явищем, як вулична торгівля. Просто змінилась обстановка і виникло багато інших завдань: посилена охорона міста, цілодобова охорона святині в церкві Святого Юра, виставлення блокпостів і т.і.

Та й чисто по-людськи не вистачає совісті виганяти ту бабцю, яка торгує молоком і квасолею і складати на неї протокол. Ні один суд цієї справи до розгляду не візьме. Більше того, люди реагують на такі наші вимоги по-різному, одразу питають, чи ми більше не маємо, чим зайнятися, що воюємо з мирним населенням, чому ми не в АТО  і т.д.

Можна сказати, що ми послабили роботу на цій ділянці.

КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ НЕЗАДОВОЛЕНИМ?

Якщо вже таки наболіло - з приводу стихійної вуличної торгівлі можна звертатись до своїх дільничних інспекторів (районні відділення міліції) або дзвонити на  номер 102.

ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА

 

-           

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах