У Львові обурені тарифами мешканці пікетували інфоцентр "Львівгазу"

фото:nslovo.com

фото:nslovo.com

Комуналка
18 травня 2015 17:45

18 травня, мешканці міста пікетували відділення інфоцентру "Львівгазу", що на вулиці Дорошенка у Львові. Про це повідомляє www.lviv.tv.

Отримавши нові квитанції на оплату послуг, чимало львів’ян були шоковані побаченими цифрами. Львів’ян  не так обурюють нові тарифи, як незрозуміла система, за якою рахують вартість надання послуг. Люди в один голос кажуть: "Сволочі".

Для прикладу, ті, хто платив минулого місяця за газ 11-12 гривень, цього місяця змушені сплатити майже у вісім разів більше – майже 80 гривень. Такі цифри називають незрозумілими, оскільки за новими тарифами, кажуть люди, ціна повинна бути майже 65 гривень.

Хто минулого місяця платив 27-30 гривень за газ, цього разу у квитанціях значно більші суми – 190-200 грн. Люди вважають, що до вартості газу додали  і "водяний" тариф: мовляв, коли не було гарячої води, усі гріли воду на газі.

Якщо ж більшість мешканців міста цього місяця "попали" за газ на 100-200 гривень більше, то були й такі, що на цілих 900. Пікетувала офіс львів’янка, яка показала дві квитанції – одну на 88 грн, а іншу на 938 грн – уже за новими тарифами.

В інформаційному центрі людей приймають, з ними спілкуються, перераховують тариф, обіцяють, що все буде добре, проте, жодної конкретної інформації не надають.

За словами пікетувальників, найбільше їх обурює відсутність арифметики у встановленні ціни на газ. Люди в один голос кажуть, що минулого місяця їм навмисно порахували менше кубів газу, аби за цей місяць вони заплатили за використаний газ уже за новим тарифом.

Також люди додають, що усі працівники "Львівгазу" та "наближені до них" люди проплатили собі газ на рік наперед – по старому тарифу. Відповідно, недофінансування хочуть компенсувати за рахунок "простих смертних".

Львів у новинах:

Від підземель до дахів: топ кращих екскурсоводів та екскурсій у Львові 

У центрі Львова автобус врізався в іномарку [ФОТО] 

Санстанція обстежила ресторан та працівників ресторації “Театр Пива “Правда” 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах