Пам'ятка львів'янина: до якого часу можна оформити субсидію

фото:www.gazeta.lviv.ua

фото:www.gazeta.lviv.ua

Комуналка
29 травня 2015 10:00

"Через тривале відрядження чоловіка, який є квартиронаймачем, наша сім’я досі не може оформити субсидію. Чоловік повернеться через місяць, тож переживаю, чи не пізно буде подавати документи. Скажіть, будь ласка, до якого часу можна оформити субсидію?"

Олена Брень, м. Львів.

Василь Гельбич, начальник відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомог управління соцзахисту населення Львівської ОДА:

– Жителі Львова та області, які з певних причин (відрядження, хвороба тощо) не змогли чи не захотіли звернутися за призначенням субсидії до цього часу, можуть це зробити до кінця червня, щоб отримати її з квітня (з місяця підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги) чи з травня. 

Згідно з чинним законодавством, їм потрібно звернутися в управління соціального захисту свого району із заявою про призначення субсидії. Передбачається, що з листопада (часу відновлення опалювального сезону) буде нова хвиля звернень.

Для зручності мешканців правильно заповнену заяву про призначення житлової субсидії та декларацію до відділу соціального захисту можна надіслати поштою. 

В сільській місцевості прийом заяв з необхідними документами для призначення субсидії здійснюють уповноважені особи, які визначаються виконавчими органами сільських і селищних рад. Про це інформує www.lvivpost.net.

Львів у новинах:

"Укрзалізниця" снова запускает поезда в Мариуполь 

Сподівання марні: комунальних тарифів не знизять 

У Львові цьогоріч планують збудувати станцію зливу стоків: виділені раніше кошти до міста "не дійшли" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах