У Львові реконструюють площу Митну

фото з сайту vk.com

фото з сайту vk.com

Комуналка
03 липня 2015 10:33

Біля Музею Іоанна Георга Пінзеля кипить робота. Комунальники, на пару з автодорожниками, з перших днів липня взялися за реконструкцію та оновлення площі Митної. У мерії стверджують, роботи проводитимуть у два етапи - в цьому і в наступному році.

- Ми плануємо знизити рівень площі, - поділився планами головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. - Крім того, оновимо фонтан, облаштуємо вуличну меблі. Також висадимо нові дерева, замість старих і аварійних, які днями зрізали співробітники ЛКП "Зелений Львів". Попередня вартість реконструкції площі 6 млн. гривень.

Співробітники ЛКП "Львоввводоканал" вже демонтують плити, готуються замінити старий колектор і прокласти 250 погонних метрів труб. Очевидно, що  ремонт площі і правда необхідний, тому що під час робіт новомодний автомобіль МАН, який належить водоканальникам, провалився переднім колесом під бруківку. Очевидно, в цьому місці була порожнина, яка утворилася через старий колектор.

Окрім реконструкції площі Митної, цього року чиновники також запланували закінчити ремонт даху Музею Пінзеля. Для цього паралельно шукають 3,5 мільйона гривень.

Джерело kp.ua

Львів у новинах:

У ДТП загинув відомий львівський співак Владіслав Левицький 

Який з нічних маршрутів Львова виявився найпопулярнішим? 

"Файне місто", "Захід", "Бандерштат": фестивальне літо на Західній Україні

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах