На яких вулицях Львова проведуть та відремонтують каналізацію: перелік

Фото взято з сайту ternopol.all.biz

Фото взято з сайту ternopol.all.biz

Комуналка
06 листопада 2015 10:04

У Львові проводять модернізацію каналізаційного господарства. За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, тривають роботи з реконструкції каналізаційних мереж вул. Тракт Глинянський , 161 а, б, в, г, 162, 163, 165. Роботи виконує "Інстал Плаза", їх вартість - 2,2 млн.грн. На сьогодні виконано 15% від запланованого обсягу робіт.

Також розпочали роботи з каналізування вул.Старознесенська – Польова. Роботи виконує компанія "Житлоінвестбуд-ЛВ". У цьому році у міському бюджеті на виконання цих робіт передбачено 3,5 млн грн.

Тривають роботи зі встановлення двох станцій дозування реагентів “Ферокс” на площадках каналізаційних насосних станцій (КНС-4 та КНС-5).  Вартість робіт – 1,9 млн грн.

Як зазначають в управлінні інженерного господарства, виконано роботи з реконструкції каналізаційного колектора Винники-Львів в районі вул.Гайдучка, Краснянська, накрито плитами відкриту ділянку колектора №4 на вул.Кукурудзяній.

У планах – каналізування вул.Дріжджевої та Милорадовича.

Нагадаємо, починаючи з 2010 р.,  у Львові проведено реконструкцію ї каналізаційних колекторів на вул. Грицая, вул. Переяславській, вул. Личаківській, реконструкції напірних каналізаційних колекторів від КНС ”Брюховичі”, розпочато реконструкцію КНС ”Холодновідка”. Проведено каналізування вул. Дивізійна – вул. Чубинського, вул. Кримська – вул. Бучми,  вул. Паперівка – вул. Замкова – 300 тис. грн.

У 2012 році розроблено та затверджено Комплексну Програму модернізації каналізаційного господарства м.Львова на 2012-2015рр. Відповідно до Програми, реконструйовано каналізаційний  колектора на вул. Богданівській, проведено каналізування вул. Голубця та прилеглих, реконструйовано аварійні каналізаційні мережі на вул. Р. Купчинського.

Крім того, було виготовлено проектно-кошторисні документації на загальну суму 1,5 млн. грн. по  об’єктах: “Заміна аварійної ділянки каналізаційного колектора у парку ”Скнилівський”, “Реконструкція аеротенків-освітлювачів, "Будівництво станції зливу стоків на територій черги КОС по вул.Пластовій,13”, ”Каналізування  району вулиць Січова, Полуднева”, ”Каналізування району Ряснянська, Брюховецька”, ”Каналізування вул.Глинянський Тракт”, ”Калізування вул. Нагірна”, ”Капітальний ремонт каналізаційної мережі на вул. О. Степанівни”, ”Реконструкція каналізаційних мереж вул. Тракт Глинянський , 161 а, б, в, г, 162, 163, 165” .

За 760 тис.грн. місто закупило автомобіль для транспортування зневодненого мулу утвореного в процесі очистки стоків на каналізаційних очисних спорудах.  За майже 6 млн грн закуплено спеціалізовану машину для гідродинамічної промивки та очистки каналізаційних колекторів та лабораторії для відео обстеження колекторів.

Також було розпочато каналізування району Ряснянська, Брюховецька - 4,7 млн.грн, проведено реконструкцію каналізаційного колектора Винники – КОС.

За кошти інвесторів виконано роботи з будівництва ділянки каналізаційного колектора діаметром 1000 мм у місці розташування відкритого каналу в районі вул. Б.Хмельницького. За кошти інвесторів (ТзОВ “Пам’ять” при будівництві торгового центру “ВАМ”) виконано проектування і часткове закриття у колектор Білогорського потічка в районі вул. Широка,86.

Також, у 2011-2012 р.р. ЛМКП “Львівводоканал” спільно з районними адміністраціями проведено інвентаризацію водопровідно-каналізаційних мереж, які були побудовані у минулі роки та не були передані на баланс ЛМКП “Львівводоканал”.

Для забезпечення належного обслуговування прийнято у власність територіальної громади м. Львова 108 км каналізаційних мереж з подальшою передачею на баланс ЛМКП “Львівводоканал”.

Львів у новинах:

Під час руху загорівся поїзд "Маріуполь- Львів" 

Муніципальний прокат у Львові виявився не готовим до гривні 

Львів одержав додаткові квитки на матч "Україна-Словенія" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах