У Львові готуються підняти тарифи на воду

Фото взято з сайту lbc.com.ua

Фото взято з сайту lbc.com.ua

Комуналка
07 листопада 2015 11:15

З нового року в багатьох регіонах України може зрости вартість централізованого постачання холодної води та водовідведення. Національна комісія має намір скоригувати тарифи на відповідні послуги 38 підприємствам, які їх надають, в тому числі і ЛМКП "Львівводоканал".

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планує переглянути тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). Відповідний проект постанови сьогодні було оприлюднено на офіційному сайті регулятора.

Зокрема, документом передбачено коригування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). 

До прикладу, для ЛМКП "Львівводоканал" пропонується встановити тарифи: на послугу з централізованого постачання холодної води 6,04 грн за 1 куб. м, а  на послугу з централізованого водовідведення - 4,45 грн за 1 куб. м.

Зауважимо, наразі львів’яни оплачують послуги централізованого постачання холодної води за тарифом 5,05 грн за 1 куб.м, а водовідведення – 3,8 грн за 1 куб.

Опісля державної реєстрації в Мінюсті, прогнозується, що ця постанова набуде чинності з 1 січня 2016 року, але не раніше дня її офіційного опублікування.

Джерело: "Україна Комунальна"

Львів у новинах:

iHUB Lviv: 5 фактів про новий креативний простір Львова

Які вулиці Львова перейменують в рамках декомунізації

Якою буде погода у Львові на вихідні

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах