У "Львівтеплоенерго" пояснили, чому за січень доведеться платити більше

фото з сайту economics.unian.ua

фото з сайту economics.unian.ua

Комуналка
15 лютого 2016 10:55

Нарахування за теплопостачання у січні 2016 року більші, ніж нарахування за грудень 2015 року через температуру зовнішнього повітря – середня температура в грудні становила +2,70С, середня температура в січні -3,90С. Відповідно, будинки більше спожили теплової енергії на обігрів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Варто нагадати, що температура зовнішнього повітря у грудні минулого року була плюсовою. Були тижні, коли вона становила +12,0С і вище. Тоді, впродовж дня, подача теплопостачання призупинялася повністю. Відновлювали подачу тепла аж ввечері. Натомість січень був холодний і морозяний. Під час Різдвяних свят температура зовнішнього повітря була нижчою -15,0С. Відповідно, у грудні минулого року мешканці значно менше спожили теплової енергії, ніж в січні цього року. Тому й нарахування за теплопостачання у січні значно більші, ніж нарахування за тепло у грудні", - повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

"Також, вкотре наголошуємо, що близько 90% житлових будинків мають теплові лічильники. А це дає можливість мешканцям самим регулювати подачу тепла не залежно від теплопостачального підприємства. Мешканців можуть зменшувати чи збільшувати подачу теплоносія в будинок і, тим самим, менше або більше платити за опалення", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Львів у новинах: 

Російські фури не пропускають в Євросоюз по всій Західній Україні 

Сьогодні у Львові перекриватимуть рух

Під Львовом митний інспектор на "Пежо" вбила чоловіка 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах