В яких львівських будинках цьогоріч поміняють ліфти: перелік

фото з сайту mignews.com

фото з сайту mignews.com

Комуналка
02 березня 2016 12:49

У 2016 році у львівських багатоповерхівках встановлять 16 нових ліфтів. На це в міському бюджеті передбачено 10,7 млн грн. Список будинків, у яких замінять як ліфтові кабіни, так і все необхідне обладнання погодила інженерна комісія Львівської міськради під час засідання 1 березня.

Згідно із затвердженим списком, у Галицькому районі замінять ліфт у будинку на вул. Дорошенка, 22, у Личаківському – на вул. Лисинецькій, 13 та Пасічній, 59. 

У Залізничному районі замінять пасажирські ліфти у багатоповерхівках на вул. Петлюри, 25 (третій під’їзд) та 37 (третій під’їзд), вул. Широкій, 72, а також вантажний ліфт у чотирнадцятиповерховому будинку на вул. Широкій, 70.

У Сихівському районі встановлять новий ліфт у першому під’їзді будинку на вулиці Трильовського, 31 та два ліфти (пасажирський і вантажний) у чотирнадцятиповерхівці на вул. Полуботка, 2.

У Франківському районі замінять ліфти у будинках на вул. Володимира Великого, 113 і 121 та на вул. Симоненка, 3, а у Шевченківському районі – на вул. Тичини, 11, Хвильового, 7, Хмельницького, 271 (другий під’їзд).

Як пояснив начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець, ремонтувати ліфти в цих будинках було недоцільно через сильну зношеність, тому ці ліфти замінять.

Крім того, запланований ремонт 54 ліфтів, який обійдеться місту у 8,23 млн грн.

Джерело: zaxid.net

Львів у новинах:

Виготовляти закордонні паспорти тепер будуть без зволікань

У центрі Львові через пожежу евакуювали мешканців з будинку

Некеровані коні спричинили ДТП на трасі Львів-Шегині

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах