Куди львів'янам звертатися щодо приватизації житла з квітня

Новина - Комуналка - Куди львів'янам звертатися щодо приватизації житла з квітня

Новина - Комуналка - Куди львів'янам звертатися щодо приватизації житла з квітня

Комуналка
25 березня 2016 13:49

З 1 квітня заяви про приватизацію житла можна подавати на нову комунальну установу – Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду. Районні відділи приватизації державного житлового фонду вже ліквідовують.

"На сьогодні відділи практично діяли в двох районах – Галицькому і Франківському, які приймали документи на приватизацію по всьому Львову. Галицький відділ приймав Галицький і Личаківський райони, а Франківський – Залізничний, Шевченківський і Франківський райони.

Ухвалою сесії минулого року, у зв’язку зі зменшенням кількості заяв на приватизацію, оскільки були зменшені повноваження відділів приватизації житла по реєстрації, були ліквідовані відділи приватизації. З метою оптимізації, була створена ухвалою одна комунальна установа – Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду. Станом на сьогодні, вже розпочата процедура ліквідації старих відділів приватизації і є створена нова комунальна установа, яка з 1 квітня буде приймати документи. Управління комунальної власності внесе зміни в адміністративні картки. І з 1 квітня через ЦНАП можна буде подавати заяви про приватизацію житла на нову установу", - пояснює начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун. 

Львів у новинах:

У Львові обстріляли маршрутку з пасажирами? (фото) 

Біля Львова п'яний водій Мерседесу влетів у Жигулі з дідусем (фото, відео)

Цьогоріч у Львові облаштують понад два десятки громадських просторів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах