Два райони Львова залишилися без гарячої води

Новина - Комуналка - Два райони Львова залишилися без гарячої води

Новина - Комуналка - Два райони Львова залишилися без гарячої води

Комуналка
26 квiтня 2016 12:04

Як повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", подачу газу на на ТЕЦ-1 призупинено. У зв’язку з цим мешканці Сихівського і Франківського районів не отримують послуги з гарячого водопостачання.

Як повідомлялося раніше, НАК "Нафтогаз України" не пролонгував угоду на постачання газу з ЛМКП "Львівтеплоенерго". Термін дії угоди на газопостачання між газовиками і ЛМКП "Львівтеплоенерго" завершився 31 березня 2016 року. Угода на пролонгацію даного договору була підписана ЛМКП "Львівтеплоенерго" і надіслана НАК "Нафтогаз України" у березні. Однак, з незрозумілих причин, договір не продовжено.

Як наслідок, ЛМКП "Львівтеплоенерго" не виділено ліміту газу на квітень. Через відсутність ліміту газу представники ПАТ "Львівгаз" призупинили подачу газу на ТЕЦ-1, що унеможливило забезпечення гарячою водою мешканців Сихівського і Франківського районів Львова.

"Непідписання додаткових угод унеможливлює отримання лімітів (номінацій) на квітень, відповідно до положення Закону України "Про ринок природного газу" та Кодексу газотранспортних систем.

Заборгованості перед газовиками в нас немає. Тому, сподіваємося, що дану ситуацію буде врегулювано якнайшвидше, і договір на газопостачання пролонгують без додаткових умов, а наші споживачі не матимуть незручностей через відсутність гарячого водопостачання", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Львів у новинах:

Стало відомо, коли трамвай №6 відновить звичний маршрут

Аграрії розповіли, як снігопад на Львівщині позначиться на врожаї

У Львові потужна ДТП: зіткнулись три автівки і маршрутка

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах