Львів'янину на замітку: змінилися правила призначення субсидій

фото з сайту drohobych-rda.gov.ua

фото з сайту drohobych-rda.gov.ua

Комуналка
13 травня 2016 13:27

В управліннях соцзахисту чекають на нову хвилю прохачів субсидій. Пов’язано це із черговим зростанням комунальних тарифів. "Львівська хвиля" з’ясовувала що змінилося, для людей, які хочуть вперше отримати таку допомогу.

Родини, які претендують на субсидії повинні звернутися по них вже зараз. Хто ж має електронний підпис - заяву та декларацію тепер може надіслати через Інтернет.

"Зважаючи на досвід попереднього року, треба організувати прийом заяв від громадян, щоб вони робили це раніше. Не починали оформлювати субсидію з початком опалювального сезону, а робити це вже сьогодні. Щоб потім не створювати ажіотажу", – наголосив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

Водночас наприкінці квітня урядовці дещо відкоригували правила призначення субсидій. Насамперед змінили обрахування доходів для призначення комунальної знижки. Розповідає начальник міського управління соцзахисту Наталія Демкович: "Для підприємців змінилося, бо їм буде включатися більший дохід, аніж до 30 квітня. Для студентів, котрі були зареєстровані в окремих помешканнях, котрі не мали доходу і їм включався нуль при розрахунку, зараз буде включатися прожитковий мінімум".  

До речі, тепер субсидію призначатимуть тільки на опалювальний період. Хто ж отримає таку допомогу - пільги на комуналку вже не матиме.

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: як отримати субсидію

Львів'янину на замітку: змінено порядок надання пільг та та субсидій на оплату ЖКГ

Чому львів'яни почали відмовлятися від субсидій

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах