Сьогодні у Львові розпочнуть подачу гарячої води

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Комуналка
10 червня 2016 15:51

Сьогодні розпочинають роботи з відновлення подачі гарячої води у Львові, повідомили  у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", сьогодні розпочинають роботи з відновлення подачі гарячої води. Однак, мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання з наступного тижня.

За словами тепловиків, сьогодні розпочинають з роботи з відновлення подачі гарячої води, а саме відновлюють роботу об’єктів теплопостачання, які були зупинені на час проведення гідравлічних випробувань.

"Після гідравлічних випробувань було виявлено 83 великих пориви та більше 100 поривів менших розмірів. Це змусило відтермінувати час відновлення гарячого водопостачання. Сьогодні ми розпочинаємо роботи з відновлення подачі гарячої води в усі райони, які обслуговуємо, крім Сихова, де ще триває заміна магістральної теплової мережі в районі Верхнього Шувару.

Оскільки це великий обсяг робіт, адже одночасно тривають роботи в усіх районах, більша частина мешканців отримає гарячу воду завтра на ранок, частина може отримати вже сьогодні ввечері", – розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Львів у новинах:

З понеділка у Львові змінюються 4 автобусні маршрути

Які квитки ще є в продажу на концерт "Океану Ельзи" у Львові

Як відпочиваємо на Трійцю та День Конституції

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах