Дізнатися, чому немає світла, відтепер можна на сайті Львівобленерго

Новина - Комуналка - Дізнатися, чому немає світла, відтепер можна на сайті Львівобленерго

Новина - Комуналка - Дізнатися, чому немає світла, відтепер можна на сайті Львівобленерго

Комуналка
18 серпня 2016 14:30

Відтепер споживачі електроенергії зможуть довідатися про планові та аварійні відімкнення електрики на сайті "Львівобленерго".

Про це сьогодні, 18 серпня, під час прес-конференції повідомив заступник технічного директора "Львівобленерго" Роман Іванців.

- Електрики може не бути через планові роботи або ж під час аварійно-відновлюваних робіт, які проводять після буревію, - каже він.

Заступник технічного директора наголосив, що з питанням "чому нема світла і коли буде?" споживачі можуть звернутися до колл-центру за без коштовним цілодобовим номером 0-800-50-15-68.

- Може бути ситуація, коли споживачам важко додзвонитися, тому що є багато дзвінків. Тоді варто трошки "повисіти на слухавці", система поставить його в чергу. І як тільки оператор звільниться, споживача з’єднають, -  розповідає Роман Іванців.

За його словами, інформації про аварії в мережі вони отримують майже миттєво через засоби телемеханіки. І буквально за дві-три хвилини ця інформація стає доступною для споживачів. 

Директор з інформаційних технологій Людмила Польова радить відповіді на ці питання шукати на сайті "Львівобленерго".

- Для цього треба зайти за адресою http://www.loe.lviv.ua/ua/online_out у розділ "Чому немає світла", вибрати свій район, ввести назву населеного пункту та назву вулиці. Система відразу покаже, що сталося в електромережі та коли планується закінчення планових або аварійних робіт, - пояснює вона, як користуватися сайтом.

Людмила Польова просить споживачів, які знайдуть помилки в роботі сайту, повідомляти, щоби розробники могли їх виправити, інформує dailylviv.com

Читайте ще новини Львова:

Як у Львові святкуватимуть День Незалежності 2016: програма заходів

На День Незалежності Львовом промчить "зіркова естафета"

У парку Знесіння з’явиться хостел та тренажери під відкритим небом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах