Стало відомо, як платитимуть за воду львів'яни без лічильника

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Комуналка
23 вересня 2016 17:11

Сьогодні виконавчий комітет перезатвердив норми водопостачання для львів’ян, які не мають лічильника. Фактично норми залишились на рівні попередніх років.

Згідно з чинним законодавством, раз на три роки органи місцевого самоврядування мають перераховувати та перезатверджувати норми холодного та гарячого водопостачання для мешканців, які не мають лічильника.

"Якщо споживачі не мають квартирного приладу обліку води, нарахування за послуги водопостачання та водовідведення відбувається відповідно до затверджених норм. У Львові уже понад 80% помешкань обладнані лічильниками. Для решти споживачів нарахування відбувається за нормами, які коливаються від 150 до 380 літрів на добу, залежно від степеню благоустрою помешкання. Зокрема норма для споживачів, які мають централізоване гаряче водопостачання, централізоване холодне водопостачання та повноцінну ванну (бо 2% львів’ян мають тільки сидячу ванну) – 380 л. Це 200 л холодної та 180 л – гарячої води. 50% львів’ян, мають водонагрівачі, тобто не потребують гарячого водопостачання, для них норма є 280 літрів холодної води", – повідомили у ЛМКП "Львівводоканал".

Читайте ще новини Львова:

Вода, яку подають львів'янам, забруднена, - науковець 

Як зекономити на воді: поради сантехніка

Завтра у частині Львова не буде світла: де саме

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах