Львів'янину на замітку: на скільки у березні подорожчає електрика

фото з сайту www.mukachevo.net

фото з сайту www.mukachevo.net

Комуналка
24 лютого 2017 16:40

З 1 березня тариф на електроенергію знову підвищиться і становитиме 90 копійок за кіловат. Якщо ліміт споживання буде перевищено, тоді доведеться платити 1,68 гривні за кіловат. Це буде п’яте і останнє подорожчання, визначене постановою НКРЕКП №220 від 26 лютого 2015 року, пише "Українська правда".

Зокрема, за обсяг, спожитий до 100 кВт/год електроенергії на місяць (включно) українці платитимуть по 90 копійок  за кіловат (зараз 0,714 копійки). За обсяг, спожитий від 101 кВт/год – 1,68 гривні (зараз від 101 до 600 кВт/год включно – 1,29гривні, від 601 кВт/год та більше – 1,638 гривні).

Для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу незалежно від обсягів споживання електроенергії тариф становитиме 90 копійок за кіловат.

До слова, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) схвалила підвищення тарифів на послуги "Укрпошти". 

Зазначається, що пропонується збільшити розмір тарифів на пересилання письмової кореспонденції в межах України, а саме: пересилання простих поштових карток, листів, бандеролей та пересилання рекомендованих відправлень (поштових карток, листів, бандеролей) на 59,6 % та пересилання посилок по Україні на 22,0 %; рівень підвищення тарифів у середньому становить 49,4 %.

Дивись ще:

Львів'янину на замітку: як подавати показники світла по-новому

Будь в курсі: де у Львові тиждень не буде води

Дізнайся: де у Львові приймають використані люмінесцентні лампи

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах