По-сучасному: львів’яни можуть розраховатись за світло у "Персональному кабінеті"

фото з сайту карта Львова

фото з сайту карта Львова

Комуналка
28 лютого 2017 17:43

Енергопостачальне підприємство ПАТ "Львівобленерго" запровадило новий онлайн-сервіс для своїх споживачів "Персональний кабінет клієнта". Онлайн платформа запрацювала на сайті підприємства.

Сервіс дозволяє подати показники лічильників, дізнатися про нарахування, роздрукувати квитанції, переглянути історію чи подати запит. Для цього потрібно зареєструватися на сайті, додати свій особовий рахунок та підтвердити його.

"Таким підтвердженням є або десятизначний код, який розміщений на квитанції, або точна сума вашої останньої проплати здійсненої на користь обленерго", – пояснила директорка з інформаційних технологій ПАТ "Львівобленерго" Людмила Польова.

Такий десятизначний код можна дізнатися і у кол-центрі. Також додаток доступний і для смартфонів та планшетів. До кабінету можна додати кілька своїх помешкань та фірм. Сервіс зручний й для юридичних осіб, адже не треба їздити за документацією і витрачати час на подання акту. Він приходитиме на електронну скриньку. Також із 1 березня востаннє підвищуються тарифи на електроенергію.

"Ці тарифи уже будуть мати величини 90 коп. з ПДВ – це буде до 100 кВт. Після 100 кВт – 1,68 грн з ПДВ. Економія можлива і економія справді доцільна при наявному дифтарифному лічильнику", – додав директор з електропостачання ПАТ "Львівобленерго" Костянтин Ющак.

Такий лічильник економить половину вартості нарахованої електроенергії. Щоправда тоді використовувати її потрібно з 23:00 до 7:00. Замовити таку послугу також можна у "Персональному кабінеті".

Джерело: zaxid.net

Дивись ще:

Львів'янину на замітку: на скільки у березні подорожчає електрика

Люди не витримують: через численні скарги "Львівгаз" перевірять на правильність нарахування платежів

Знайди свою адресу: де у Львові не буде гарячої води до кінця тижня

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах