Вже точно: у Львові завершився опалювальний сезон

Новина - Комуналка - Вже точно: у Львові завершився опалювальний сезон

Новина - Комуналка - Вже точно: у Львові завершився опалювальний сезон

Комуналка
25 квiтня 2017 14:35

Згідно з розпорядженням міського голови, сьогодні, 25 квітня, завершується опалювальний сезон 2016-2017 р. у місті Львові. Відповідно теплопостачальні підприємства припиняють подачу опалення до усіх споживачів.

"Опалювальний сезон 2016-2017 року розпочався 11 жовтня. Вже в перший день опалення було подане до більше як 90% житлових будинків та стовідсотково до усіх садочків, шкіл і медичних установ.

Зважаючи на перепади температури зовнішнього повітря, а саме значне потепління, доводилося весною 2 рази призупиняти цей опалювальний сезон. Так, 31 березня 2017 року у Львові було призупинено опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств, але 7 квітня, у зв’язку з похолоданням, подачу опалення було відновлено. З 10 квітня теплопостачання знову було призупинено. І 12 квітня теплопостачання знову відновили. У той же час, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів.

Така практика поки не дуже властива іншим містам України, однак ми розуміємо, що нашим споживачам не потрібне тепло, коли тепло на дворі, тим більше, що за це доведеться ще й платити.

Зараз розпочинаємо входження в ремонтну кампанію з підготовки об’єктів теплопостачання вже до нового опалювального сезону. Вона, як завжди, буде максимально націлена на оновлення, модернізацію обладнання, які дозволять не лише якісно і надійно подавати тепло нашим споживачам, але й подавати його тоді, коли воно потрібне і, водночас, працювати економно і ефективно. З 10 травня плануємо розпочати гідравлічні випробування теплових мереж", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Дивись ще:

Повний перелік: Укрзалізниця призначила 23 додаткові потяги на травневі свята

Тепер не переплутаєш: аптеки з "Доступними ліками" позначили спеціальними наліпками

Допоможіть знайти: у Львові шукають водія, що збив дівчину та втік

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах