Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму

Новина - Люди міста - Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму

Новина - Люди міста - Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму

Люди міста
25 червня 2015 18:04

Літо – пора відпусток та відпочинку. З цієї нагоди VG Львів поцікавився у львів'ян, чи  ризикнули б  вони зараз поїхати  на півострів відпочивати.

Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму фото

Львів'янин Віталій Туровцев:  Я в Крим не їжджу відпочивати вже декілька років. Мене не влаштовує там якість сервісу і цінова політика. Ця причина є головною, чому я туди не їжджу.  Цього року, через певні сімейні обставини, у відпустку їхати взагалі не планую. Але ще раз підкреслюю, що головною причиною, яка мене не влаштовує в Криму є невідповідність ціни за неякісний сервіс. Тому не вважаю, що в Криму доцільно витрачати гроші на відпочинок, хоча б через те, що є хороша альтернатива  – за значно менші кошти можна прекрасно відпочити в тій же Болгарії. Чорногорії, Турції чи Єгипті.

Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму фото 1

Львів’янка Ляна Ластовецька: Якщо йдеться лише про ризик, то я б ризикнула, якби мала велике бажання провести свою відпустку в Криму. Але в цьому випадку, на мою думку, краще запитати, чи хочу я відпочивати саме в цьому місці. Якщо йдеться про моє бажання, то я до Криму не хочу. По-перше, тому що це Росія, а по-друге, - там поганий сервіс і високі ціни. Я для себе, як альтернативу Криму,  - бачу Грузію. Це теж пост-радянська країна, але там і дешевше, і цікавіше відпочивати. Правда, сполучення зі Львовом нема ніякого, лише через Київ. Якби налагодили сполучення, то люди почали б туди масово їздити на відпочинок.

Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму фото 2

Львів’янка Тетяна Животова: Дуже шкодую, що не можу цього року відпочити в Криму через анексію. Я  кожного року там відпочивала у чудовому військовому санаторії і була всім задоволена. А зараз туди літаки  відмінили, а поїзди ходять лише до Новоолексіївки, а звідти з чемоданами треба йти до кримського транспорту дуже далеко пішки та ще й з валізами. Нема доброго транспортного сполучення.  Якби не ці обставини, то  поїхала б, звичайно.

Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму фото 3

Львів’янка Ольга П’ятковська: - Крим мені дуже подобається, ми всією сім’єю відпочивали там три рази підряд в Алушті. Але тепер я туди точно не поїду, хоча б тому, що це – Росія. Це головна причина, чому я відкидаю як варіант відпочинок в Криму. Цього року швидше за все  проведемо літо в Карпатах, тим більше, що я обожнюю подорожувати на своєму автомобілі.

Опитування: Чи наважилися б львів'яни відпочивати цього літа в Криму фото 4

Львів’янин Олег Мацех:  Їхати в Крим на відпочинок? Це треба бути або дурним, або хворим. Навіть, коли ще Крим був у складі України, я туди не дуже рвався і якщо І їхав, то виключно через хороший клімат, хоча весь відпочинок вбивав "радянський сервіс". Там я почував за свої гроші себе так, ніби я ще комусь щось винен. Це не порівняєш в сервісному  та й в ціновому плані ні з Хорватією, ні з Грецією, ні навіть з Болгарією. Ну, а їхати зараз відпочивати в  Крим, яким заволоділа країна-агресор та ще й залишати там  свої гроші, зароблені в Україні, окупантам – для мене це просто неприйнятно. Тому, та обставина, що  не можна поїхати відпочивати на кримське узбережжя – мене аж ніяк не засмучує. Я  б туди й не збирався.

Львів у новинах:

Галереї, історичні коштовності, давні маєтки: огляд найцікавіших музеїв Львова (фото, видео) 

На концерті пам'яті Скрябіна назвали ім'я нового вокаліста гурту (відео) 

На концерті пам'яті Андрія Кузьменка зібралося більш ніж 40 тисяч людей (фото, відео) 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах