У Львові черги: почали приймати документи на біометричні паспорти

Фото: ovir.org.ua

Фото: ovir.org.ua

Суспільство
12 сiчня 2015 12:37

Державна міграційна служба у Львівській області сьогодні, 12 січня, розпочала приймати документи на виготовлення біометричних паспортів. Станом на 11:30 біля Головного управління ДМС у Львові утворилася черга зі приблизно 150 людей. Про це овідомляє ZIK.

- Через годину ми знатимемо вже точніше, скільки часу буде потрібно на кожну конкретну людину. На даний момент на прийняття документів і зняття біометрії йде близько 20 хвилин, повідомила т. в. о. начальника ГУ Державної міграційної служби Лідія Котеляк.

За словами Лідії Котеляк, в управлінні міграційної служби на вул. Руданського, 3 встановлено все необхідне обладнання для зняття біометричних даних – відбитків вказівних пальців, електронного підпису і фото.

При собі потрібно мати паспорт громадянина України і його копію, ідентифікаційний код з копією, а також кошти для оплати послуг.

Оплатити можна тут на місці – для зручності жителів ми маємо укладену угоду з банками, які надають такі послуги. Тобто тут у нас стоїть термінал, - пояснила фахівець.

Новий біометричний паспорт виглядатиме як звичайний, але матиме електронний чип з особистими даними власника, відцифрованим фото, підписом та відбитками пальців.

Вартість біометричного паспорту, залежно від терміну виготовлення, складатиме від 518 до 1028 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Всім по роверу: Nextbike відкриє пункти велопрокату у Львові

У Львові чоловік перекрив автомобілем вхід до відділення банку

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 12 січня

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах