Не хочеш служити - будеш сидіти: мешканця Львівщини покарали за ухилення від мобілізації

Фото:votrube.ru

Фото:votrube.ru

Суспільство
15 сiчня 2015 13:26

26-річний мешканець Львівщини одержав умовну міру покарання  за ухилення від призову за мобілізацією. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. 

Сокальський районний суд Львівської області виніс вирок стосовно 26-річного громадянина, який обвинувачений у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 336 КК України – ухилення від призову за мобілізацією.

Розслідування встановило, що чоловік, як військовозобов'язаний,  отримав у вересні минулого року повістку з  вимогою прибути до Сокальсько-Червоноградського об'єднаного військового комісаріату, не з'явився у визначені час і дату до місця призову. Про причини своєї неявки громадянин не повідомив.

Відтак, вироком суду затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, та засуджено останнього до 2 років позбавлення волі з іспитовим терміном – 1 рік.

Нагадуємо, що за ухилення від призову за мобілізацією настає кримінальна відповідальність, а саме - покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

Львівська зима лютувати буде у лютому: прогнози синоптиків 

Останній шанс: закінчується прийом заявок на благоустрій внутрішніх двориків

Бюджет Львова не прийнято: депутати ще не накатались на лижах 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах