"Динамо" або багатоповерхівка: чи можна врятувати найстаріші криті тенісні корти Львова

Криті тенісні корти. Фото: tennisterin.com

Криті тенісні корти. Фото: tennisterin.com

Суспільство
30 сiчня 2015 11:36

У травні замість спорткомплексу "Динамо", де знаходяться найстаріші криті тенісні корти Львова, цілком законно може з’явитись багатоповерхівка. Про це розповідає Galnet.

ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН ЦЕ СТАЛО МОЖЛИВИМ

Як розповіла керівник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, спортивна організація продала дві земельні ділянки, на яких стоїть спорткомплекс, за борги. Одна з ділянок перебувала у постійному користуванні організації, друга – у тимчасовому, але під капітальну забудову.

– Договір позички діє до травня цього року. Поки що там корти, але що буде далі, нам не вдалось з’ясувати, адже власник не зобов’язаний розповідати. На жаль, це не є землі рекреації, а землі громадської та житлової забудови, тож власник може зводити там будинок, – розповіла Гелена Пайонкевич.

ЯКИХ ЗАХОДІВ ВЖИВАЄ МІСЬКРАДА

Міський голова Львова Андрій Садовий з цього приводу зазначив, що міська рада має пильно стежити за розвитком подій довкола спорткомплексу з найстарішими критими кортами та в жодному разі не видавати містобудівних дозволів на ці ділянки. Також ЛМР має ухвалити рішення, яке забороняє перепрофілювання спорткомплексу.

Нагадаємо, як писав Vgorode, криті тенісні корти, які збудували у Львові ще в 30-х роках минулого століття, були продані за борги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

План мобілізації: скільки львів'ян отримають повістки [ВІДЕО]

До Львова прибула унікальна реліквія: залиште вдома фотоапарати і великі валізи

Новобранців зі всієї України привезли на Яворівський полігон: чому і як навчають [ВІДЕО]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах