Про загибель Кузьми його мама дізналась по телевізору

Батьки Андрія Кузьменка. Фото: kp.ua

Батьки Андрія Кузьменка. Фото: kp.ua

Суспільство
05 лютого 2015 11:41

Увечері 3 лютого тіло Андрія Кузьменка привезли додому, в Брюховичі, що біля Львова. Кругом повно міліції. Труну поставили в гостьовому будиночку у дворі - саме тут свого часу Кузьма репетирував з друзями, пише Комсомольська правда в Україні. До будинку батьків співака потягнулися сусіди, знайомі, родичі, щоб помолитися за загиблого музиканта.

Батьків Андрія, Ольгу Михайлівну та Віктора Кузьмича, тут усі знають як інтелігентних, доброзичливих і щирих людей.

– Вони важко переживають втрату. Ольга і Віктор ледь тримають себе в руках. Напевно, повне усвідомлення горя прийшло тільки зараз, адже в понеділок ще трималися на подив непохитно. Про загибель сина вони дізналися з телевізора. Ольга Михайлівна якраз кави собі зробила вранці, включила телевізор новини подивитися, – розповідають сусіди.

У середу труну з тілом Кузьми перевезли в центр Львова, в храм Преображення Господнього. З Андрієм прийшли попрощатися тисячі людей. 

Сьогодні Андрія ховають на кладовищі в Брюховичах. На похорон просили сторонніх не приходити. Тут його батьки купили склеп. На самому краю цвинтаря, біля лісу, сірий і непоказний.

Ця усипальниця, ще сіра і непримітна, стане останнім притулком Кузьми Скрябіна. Фото: Ольга Кухарук, Комсомольська Правда в Україні

Ця усипальниця, ще сіра і непримітна, стане останнім притулком Кузьми Скрябіна. Фото: Ольга Кухарук, Комсомольська Правда в Україні

– Батьки Андрія тільки зараз викупили склеп, коли трагедія трапилася, тож і на околиці кладовища, – розповіла місцева мешканка Віра, яка біля кладовища торгує квітами та лампадами.

Усипальниця Кузьменко зовсім нова. Це обмазаний цементом невисокий "бункер", в якому можна поховати кілька людей. За самим "грубим" підрахунками вартість склепу на кладовищі в Брюховичах - від 4 тисяч гривень.

– Андрій був єдиним сином у батьків. Мати і батько хочуть з ним бути разом і після смерті, – каже Віра.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як Львів прощається з Кузьмою "Скрябіним" [ФОТО]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах