Мультик про справжню владу: львів'яни розповіли українцям, як самостійно вирішувати проблеми [ВІДЕО]

Кадр з відео

Кадр з відео

Суспільство
11 лютого 2015 11:02

Громадські активісти, екологи та професійні аніматори створили анімаційний фільм для усіх українців під назвою "Територіальна громада". Презентували його у Львівському національному університеті ім. Івана Франка.

Над цим мультиком працювали небайдужі люди, які поставили собі за мету нагадати українцям, що конституційне право розпоряджатися природними ресурсами належить не чиновникам, а простим громадянам, пише Українська Правда. Життя.

Анімаційний фільм розповідає українцям про перспективи розвитку в країні територіальних громад, а також про можливість вирішення ними проблем місцевого значення, зокрема й екологічних.

– Ми створили цей мультик, щоб розповісти українцям у максимально спрощеній і зрозумілій формі про територіальні громади. За три хвилини ми пояснюємо, чому українцям потрібно об’єднуватися у громади, як це робиться і які питання ці громади можуть вирішити самостійно. Сподіваюсь, що цей ролик надихне українців до якісних змін. Всі зацікавлені можуть відвідати сайт Національного екологічного центру України та більше дізнатись про таку форму самоврядування, – говорить експерт з охорони навколишнього природного середовища НЕЦУ Наталія Коломієць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 11 лютого

Несподівано: у Львові відремонтували ліфт, який не працював 20 років

Пробне ЗНО: скільки коштує, коли відбудеться

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах