Відразу два пікети: під стінами міськради вимагали землі та громадських патрулів

Фото: franceinter.fr

Фото: franceinter.fr

Суспільство
12 лютого 2015 11:44

Сьогодні, 12 лютого, бід стінами Львівської місткої ради проходило відразу два пікети. Про це пише ZIK. Так, на площі Ринок зібрались представники ГО "Розвиток громади" та вояки АТО. 

Члени ГО "Розвиток громади" проводили акцію "За безпечний Львів", так вони намагались нагадати владі, що хочуть допомогти контролювати порядок у місті та долучитись до патрулювання. Відповідне звернення вони подали до міськради ще майже два місяці тому. Сьогодні міська влада задовольнила цей запит активістів. Активісти наголосили, що головним наміром є  допомога львівській міліції у контролі порядка у місті, а не недовіра до правоохоронних органів.

Також під Ратушею зібрались вояки АТО, які вимагали надати їм обіцяні земельні ділянки, про які неодноразово говорили представники ЛМР.

– Як учасникам АТО, нам пообіцяли виділити 10 сотих землі під забудови. Але ділянки нам так і не надають. А якщо і видають, то вже десь в районах області, а за законом ділянка має бути видана за місцем прописки, - наголосив вояк 24-ої механізованої бригади Роман Довгань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ринок нерухомості у Львові: тенденції, ціни, реальний попит

Дмитро Загарія розповів про своє поранення

"Львівобленерго" vs "Львівводоканал": чи залишаться львів'яни без води у кранах

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах