Сьогодні на Львівщині розпочинаються українсько-американські військові навчання

фото:ipress.ua

фото:ipress.ua

Суспільство
20 квiтня 2015 09:35

20 квітня в селі Старичі на Львівщині відбудеться церемонія відкриття українсько-американського командно-штабного навчання " Фіарлес Гардіан -2015". Про це повідомляє www.bbc.co.uk.

 У навчаннях візьмуть участь 290 десантників армії США, які прибули в Україну минулого тижня та 900 українських військовослужбовців.

Як повідомили  у прес-службі Львівської обласної держадміністрації, глава держави у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) зустрінеться із військовими зі Сполучених Штатів Америки та візьме участь у церемонії відкриття українсько-американського командно-штабного навчання (із залученням військ) "Фіарлес Гардіан - 2015", які розпочнуться на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівський район, Львівська область).

Росія застерегла, що присутність військових з іноземних країн може серйозно дестабілізувати ситуацію в Україні. Тим не менше, ще в середині березня в Україну прибули британські військовослужбовці, які вже приступили до тренування українських солдат.

Минулого тижня стало відомо, що Канада відправить 200 військових інструкторів.

Москва неодноразово заперечувала звинувачення з боку Сполучених Штатів та НАТО, що її регулярні війська беруть участь у конфлікті на сході України.

Ще новини Львова:

У Львові пластуни урочистим маршем відзначили День присяги (відео)

Жорстоке вбивство на Львівщині: міліціонера прив'язали до воза з кіньми і волокли 13 кілометрів 

У Львові на Пасічній ДТП: водій на BMW не пропустив маршрутку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах