Музика Львова: Топ-5 вуличних музикантів, які варті уваги

фото:lviv.pm

фото:lviv.pm

Суспільство
27 квiтня 2015 15:55

Щороку Львів відвідує понад мільйон туристів, серед яких приблизно п’ята частина – іноземці. Для кожного гостя місто запам’ятовується чимось особливим: шоколад, кава, вишиванки, колоритні дівчата, хмільне пиво та медовуха. Але є те, попри що пройти і не побачити, просто неможливо – це львівські вуличні музиканти, вважає "Погляд" і вирішив поділитись своєю колекцією фотографій вуличних майстрів.

1. "Кобзар біля Вернісажу". І хоча слухачів було небагато, бо туристичний Львів тільки прокидався, але звуки, що лунали, створювали справжній український колорит.

Музика Львова: Топ-5 вуличних музикантів, які варті  уваги фото

2. Ті, що грають The Beatles. Для тих, хто є прихильником мелодійного біту мають обов’язково зупинитись біля акустичних гітар та картатих сорочок.

Музика Львова: Топ-5 вуличних музикантів, які варті  уваги фото 1

3. На думку "Погляду", саме так мають виглядати справжні поціновувачі психоделічного року. Вони грають так, що люди затамовують подих від подиву, слухають та аплодують. 

Музика Львова: Топ-5 вуличних музикантів, які варті  уваги фото 24. Пан із гітарою, що співав "Рідна мати моя…". Більше імпровізував, ніж за текстом. Але і в тому щось таки було.

Музика Львова: Топ-5 вуличних музикантів, які варті  уваги фото 3Репортер видання поспілкувалась з музикантом і  почула кільки думок, що все ж доля українців залежить від них самих. Музикант упевнено доводив, що рядки із гімну України необхідно змінити, зокрема "душу й тіло ми положим не за нашу свободу, а за нашу волю". Це, на його думку, концептуально важливо, бо енергетика слів різна.

Музика Львова: Топ-5 вуличних музикантів, які варті  уваги фото 45. Класичне поєднання: скрипка та гітара. Звучало красиво, професійно та настільки лагідно, що й мале дитя не втрималось: полізло й свої рученята прикладати до мистецтва.

Всі фото: Юлії Соломатіної.

Львів у новинах:

 Якою буде погода на цьому тижні

Невідомий Львів: як річка Полтва зникла з вулиць міста, та стала підземною

На травневі свята до Львова із Запоріжжя пустять додатковий поїзд

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах