Прокурором Львівської області призначено Романа Федика, якого намагалися люструвати на Дніпропетровщині

сайт vgolos.com.ua

сайт vgolos.com.ua

Події
24 грудня 2014 13:09

В прокуратурі Львівської області відбулося представлення нового прокурора Романа Федика, який до цього працював на Дніпропетровщині.

Як нагадує zik.ua, раніше Люстраційний комітет Дніпропетровська намагався провести показову люстрацію прокурора області Романа Федика.

Представники люстраційного комітету Штабу національного захисту міста пікетували прокуратуру і намагалися передати обласному прокурору свої вимоги, закидаючи йому  службову бездіяльність. Мовляв, він безпідставно відмовляє громадянам у порушенні кримінальних проваджень, натомість закриває справи проти корупціонерів, а також покриває незаконний бізнес.Щоправда, передати свої вимоги Роману Федику активісти не змогли – всі двері будівлі виявилися заблокованими і під охороною міліції.

Святослав Олійник, виконуючий обов’язки заступника голови Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, на своїй сторінці у соцмережі "поздоровив" львів’ян з цією подією і побажав кріпитися. "Поздравляю город Львов и Львовскую область с новым прокурором. Законность у вас начнет теперь всячески утверждаться и усиливаться. И не будет коррупции. Да и вообще здравый смысл перейдет в решительное наступление и окончательное победит. Притом начнет побеждать быстро. Прямо с первых недель нового года. Держитесь, друзья".

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

Перелік вулиць Львова, які відремонтують наступного року

"Укрзалізниця" обмежила рух поїзда "Маріуполь-Львів"

Кого і за що покарає мер Львова

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах