Які святкові дні будуть вихідними у 2015 році

Новина - Події - Які святкові дні будуть вихідними у 2015 році

Новина - Події - Які святкові дні будуть вихідними у 2015 році

Події
02 сiчня 2015 12:32

У 2015 році українці будуть традиційно відпочивати під час державних свят - більшість з них припадать на вихідні, тому вихідним буде і наступний робочий день. Також Кабмін рекомендував підприємствам зробити вихідними три робочих дні на новорічні свята з наступним їх відпрацюванням по суботах.

Таке розпорядження опубліковано на сайті Кабіну. Таким чином, додаткові вихідні - 2,8 і 9 січня - будуть віпрацьовуватися 17,31 січня і 14 лютого відповідно.


Коли будуть додаткові вихідні

Так як Міжнародне жіноче свято у цьому році припадає на неділю, 9 березня, понеділок  також буде вихідним. Вихідним буде й 13 квітня, наступний день після Великодня. Крім вихідного 2 травня, який припадає на суботу, українці будуть відпочивати і в понеділок, 4 травня. Так що у травні будуть міні-канікули - з 1 до 4 травня включно.

День Перемоги, 9 травня,  також буде в суботу, тому додатковим вихідним зроблять понеділок, 11 травня. Наступний день після недільної Трійці,  31 травня,  теж буде вихідним. У неділю 28 червня - День Конституції, тому в понеділок, 29 червня, працювати не будемо. День незалежності, 24 серпня, цього разу припадає на понеділок, тому вихідних не переносяться  - відпочивати будемо один день.

Усього у цьому році на нас чекає 104 вихідних, враховуючи суботи, неділі, свята у будні та перенесені вихідні.

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

Кому ждать повестку: в Украине началась кампания по взятию на учет молодых парней 

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 2 січня 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах