Надзвичайні події у Львові на свята: пожежа на АТП, отруєння чадним газом та справжня змія у квартирі

Фото: visti.ks.ua

Фото: visti.ks.ua

Події
12 сiчня 2015 11:00

Під час різдвяних свят у Львові трапилось декілька надзвичайних ситуацій: пожежа на території ЛКП "АТП №1", ДТП на перехресті вулиць Кульпарківська – Володимира Великого та отруєння чадним газом у Шевченківському районі, повідомляє прес-служба ЛМР. Мерія просить мешканців бути обережними у побуті та на дорогах. 

Так, 6 січня надійшло повідомлення, що на вул. Б. Хмельницького у квартирі знаходиться змія. Працівник Львівського відділення Українського герпетологічного товариства вилучив виявленого плазуна для подальшого встановлення виду.

7 січня об 11:19 на вул. Авіаційній, 1 на території ЛКП "АТП №1" виникла пожежа. Потерпілих немає, але вогонь знищив два автобуси "ЛАЗ" та пошкодив два приватні легкові автомобілі працівників підприємства. Пожежу ліквідовано об 11:42 силами п’яти пожежних підрозділів. Причини події – з’ясовуються.

11 січня о 02:26 на перехресті вулиць Кульпарківська – Володимира Великого водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, через це автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП чотири особи отримали травми різного ступеня важкості. Потерпілих було доставлено до Львівської комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Обставини ДТП встановлюються.

Також 11 січня о 15:14 на вул. Грінченка попередньо отруїлись чадним газом три особи, з них одна дитина. У дитини та матері отруєння чадним газом не підтвердилось. У мешканця 1978 року народження – 7% карбоксигемоглобіну, легкий стан важкості. Постраждалих у легкому стані важкості було госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні та Львівської міської клінічної лікарні. Причина отруєння встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 12 січня

На українсько-польському кордоні замінували пункт пропуску. Вибухівки не знайшли

Що буде з доларом і з гривнею

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах